Sport

Trei goluri pentru trei puncte

Ciprian Fânaru
12 sep 2009 667 vizualizări
FC Panciu - Dunarea II Galati 3 - 1 (2 - 1), intr-un meci contind pentru etapa a patra a Ligii a treia

FC Panciu s-a impus fara prea mari probleme in cel de-al doilea joc disputat in fiefiul propriu in noua editie de campionat. Desi a presat in continuu si a controlat ostilitatile de o maniera categorica, formatia panceana si-a acordat obisnuitul sfert de ora de tatonare. In minutul 14, Predoiu a fost cel care a periclitat primul buturile adverse, dar sutul sau pe jos a fost respins in corner de portarul Vlasie. Tot Predoiu a fost cel care a spart gheata la 20 de minute dupa fluierul de start. Acesta a marcat pentru 1 "" 0, dupa ce l-a driblat pe goalkeeperul advers, dar meritul i-a apartinut si lui Dutu, care l-a servit cu o pasa inteligenta "printre". Patru minute mai tirziu, lovitura de cap a aceluiasi Predoiu a trecut la citiva centimetri de vinclu, la o centrare care i-a apartinut lui Costin. In minutul 27 s-a produs momentul psihologic al jocului. Centralul Brinza n-a vazut un hent in careu comis de un aparator galatean, insa la faza imediat urmatoare Costin a obtinut un 11 metri, transformat cu singe rece de experimentatul Cioran. 2 "" 0 n-a ramas prea mult timp, pentru ca in minutul 38 fundasul Fodor a executat fulgerator o lovitura libera de la 17 metri, surprinzind nepregatiti defensiva alb-rosiilor si pe portarul Gordin si reducind din diferenta pentru 2 "" 1, scorul pauzei. Elevii lui Serea au inceput excelent mitanul secund. In minutul 46, Costin a scapat singur pe partea dreapta si a sutat necrutator, balonul intrind in plasa dupa ce a sters si bara interioara. Tot Costin putea inchide meciul in minutul 72, dar lovitura sa de cap a intilnit doar plasa laterala a portii dunarenilor. Sase minute mai tirziu, Dobrescu a facut o cursa gen Nicolita, dar gazonul l-a tradat si a trimis putin pe linga stilpul din stinga al Dunarii. Ultima mare oportunitate s-a consemnat in minutul 85, atunci cind Dutu a expediat un sut de la marginea suprafetei de pedeapsa, dar Vlasie a respins in corner. Din lovitura rezultata, Stan a trimis cu capul peste poarta. Scor final 3 "" 1 si pancenii isi confirma forma buna demonstrata in startul de campionat, in care au acumulat deja 10 puncte. FC Panciu a inceput partida cu : Gordin - Ionica (78 eliminat), Constantinescu (69 R. Stan), E. Stefan, Chivu "" Covaci, Cioran (65 Ungureanu), Dutu, Tudor (46 Stoian) "" Predoiu (Dobrescu), Costin. Dunarea II Galati i-a avut in teren pe Vlasie "" Bozean (33 Velicu), Dima, Fodor, Ghisman "" Munteanu, Surpanu, Huhulea (46 Bostan), Cojocaru "" Vasui (53 Tudorie), Grosu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.