Sport

Vom risca in continuare

Dan Chiriac
8 sep 2009 509 vizualizări
Spune antrenorul echipei de futsal CSM Focsani, care adauga ca toate partidele sint jucate la victorie

Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut cu 7- 1 meciul din prima etapa a Ligii intii, disputat in compania celor de la Concordia Chiajna. Diferenta mare a fost stabilita in ultimele zece minute de joc, cind ilfovenii au facut legea pe teren. In ciuda rezultatului, antrenorul Petrache Gurguiatu spune ca formatia sa poate face fata partidelor urmatoare. "Cit am jucat organizat am tinut piept echipei care anul trecut a fost vicecampioana. Am avut cinci ocazii clare, dar am dovedit ca nu sintem pragmatici. Daca nu marchezi cind trebuie, mai ales in fata echipelor puternice, atunci jocul nu te iarta. Nu sint suparat pe evolutiua echipei, ci pe diferenta prea mare de scor. Urmeaza partida de la Tg. Mures, iar noi mergem sa cistigam. Noi jucam toate partidele la victorie, chiar daca adversarele noastre sint foarte puternice. Vom risca totul, pentru ca e singura noastra sansa in acest campionat", ne-a spus optimist antrenorul Petrache Gurguiatu. Concordia Chiajna a marcat cele sapte goluri prin Lucas Tadeo 4, Florin Ignat, Emil Raducu si Carlos Henrique, in timp ce golul de onoare a fost reusit de Curteanu. Ambele echipe au fost sustinute la acest joc de galerii formate din circa 20 de suporteri. La final, ilfovenii au fost cei bucurosi, iar echipa lor a fost aplaudata de toata sala pentru evolutia avuta. CSM Focsani a jucat cu: Ivanciu, Bors, Vasilescu, Calin, Ilas, Sararu, Patrascu, Curteanu, S. Popa, Bucataru, Toader si Covaci. Concordia Chiajna i-a trimis in teren pe Moldovanu, Dinca, Carlos, Cleber, Fernando, Tadeo, Medeiros, Ignat, E. Raducu, C. Radu, Ion si Brasoveanu. Chiar daca au cistigat, cei din Chiajna nu au sarbatorit succesul la o bere, ci printr-un antrenament desfasurat in sala, imediat dupa joc. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.