Sport

O infringere si un egal pentru echipele vrincene

Dan Chiriac
5 sep 2009 767 vizualizări
Willy Bacau - CSM Focsani 2 - 0 (0-0) si Poli 2 Iasi - FC Panciu 2 - 2 (1-1) , in etapa a treia a Ligii a treia

Portarul Valentin Bors a fost eroul primei reprize a partidei de la Bacau, reusind sa salveze in patru rinduri in fata atacantilor bacauani. Pitaru a fost blocat in minutul 10, pentru ca in minutul 22 Milea sa trimita cu capul pe linga poarta o lovitura libera. Au urmat patru interventii miraculoase ale goalkeeper-ului focsanean in fata lui Marcos, minutul 32, si Curiliuc, in minutele 37 si 44, in aceasta ultima faza portarul CSM-ului reusind sa salveze de doua ori in fata atacantului advers. Repriza a doua a inceput in aceeasi nota, iar gazdele au deschis scorul in minutul 51, cind tot Curiliuc a fost deschis in adincime, l-a driblat de Bors si a marcat in poarta goala. Golul cu numarul doi al bacauanilor a venit in minutul 55, dupa o ingramadeala in fata portii, Intuneric impingind balonul in plasa din doi metri. In minutul 60, gazdele puteau inchide definitiv partida, dar Bors a salvat din nou in fata omniprezentului Curiliuc. Pina la final, tot gazdele s-au aflat in ofensiva si au mai ratat doua mari ocazii prin Intuneric, in minutul 73 si Lipovanu in minutul 85, acesta din urma sutind in bara. La meciul de la Bacau a fost prezent si primarul Romeo Stavarache, dar si intreaga echipa a lui FCM Bacau, alaturi de directorul sportiv Cristian Ciocoiu. Meciul a fost condus la centru pe Petre Meterciuc din Tg. Neamt. Acesta a fost ajutat la cele doua linii de Sorin Urzica - Moinesti si Bogdan Terente - Bacau. CSM Focsani: Bors - Nistoroiu, Radu (34 Botezatu), Craciun, Dumitriu "" Sapunaru, Bucataru, Toader, Toma, Mindrescu (63 Tilvar) "" Milea (71Lida). Willy Bacau: Ciuclea "" Chirila, Intuneric, Luncanu, Munteanu "" Lipovanu, Ursu, Pitaru (55 m. Botezatu), Apostu "" Marcos, Curiliuc (75 Hurdubei).

Meci disputat la Iasi

Prima repriza a meciului de la Iasi le-a apartinut elevilor lui Serea, care au dominat in marea parte a timpului si au condus pina in ultimul minut al reprizei intii. Costin a ratat prima ocazie a partidei in minutul 21, lovitura sa de cap trecind pe linga poarta. Acelasi Costin avea sa deschida scorul in minutul 30, dupa un sut de la marginea careului. Cind toata lumea se pregatea de pauza, gazdele au reusit sa egaleze prin Despan, care a reluat in plasa in doi timpi o centrare de pe partea dreapta. Imediat dupa pauza, elevii lui Serea au trecut din nou in avantaj. Dutu a executat o lovitura libera de la 30 de metri, mingea a fost deviata de defensiva iesenilor, a ajuns la Predoiu, care a inscris in poarta lui Balan. Gazdele au restabilit egalitatea in minutul 80, dupa ce Stiubei a trimis in plasa de la marginea careului. FC Panciu a jucat cu Gordin "" Ionescu, Constantinescu, E. Stefan, Chivu "" Covaci (73 Stanciu), Cioran (59 Bira), Dutu, Stoian "" Predoiu (66 Dobrescu), Costin. Poli II Iasi a replicat cu Balan "" Carare, Saritaru, Mihaies, Chiruta - Despan (46 Buhus), Schiopu, Tofan(58 Stiubei), Tincu (69 Tolpan) "" Nica (Avramia), Palimaru. Partida a fost condusa de o brigada brasoveana formata din Mihai Hirlab, Constantin Cantemir si Bogdan Dragos. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


Willy Bacau "" CSM Focsani 2-0

Poli II Iasi "" FC Panciu 2-2

Dunarea II Galati "" CF Braila 0-4

Rapid CFR Suceava "" Otelul II Galati se disputa azi

Aerostar Bacau "" Ceahlaul II 0 "" 3 gazdele n-au asigurat asistenta medicala

Poli Galati "" Pambac Bacau 2-1

Sporting II Vaslui "" CS Gura Humorului 2-0

Sc. Radauti "" Cetatea Tg. Neamt 0-4

CFR Pascani "" Laminorul Roman 1-4


Etapa viitoare:

CSM Focsani "" Raraul Cimpulung,

FC Panciu "" Dunarea II Galati

CS Gura Humorului "" Poli Galati

Ceahlaul II "" CFR Pascani

Laminorul Roman "" Sporting II Vaslui

Pambac Bacau "" Willy Bacau

Cetatea Tg. Neamt "" Poli II Iasi

CF Braila "" Rapid CFR Suceava

Otelul II Galati "" Aerostar Bacau








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.