Sport

Echipa de futsal se prezinta inaintea debutului

Dan Chiriac
4 sep 2009 584 vizualizări
Microbistii isi pot aface abonamente pentru accesul la partide

Echipa de futsal CSM Focsani isi va prezenta lotul in aceasta dimineata, de la orele 10.30. Evenimentul are loc la Sala Polivalenta. Focsanenii vor beneficia de un nou echipament pus la dispozitie de doua firme vrincene. "Formatia de futsal a atras linga ea doua firme care o vor ajuta in campionatul care va debuta duminica. Acestea sint Decorex Professional Panciu, condusa Cristi Sandu, si Contliv Soft, condusa de Liviu Macovei. Numele celor doua firme vor aparea pe tricourile de joc ale formatiei. Noul echipament va fi rosu-albastru, iar cel cel de-al doilea set verde-alb. Asteptam ca si alte sectii de la clubul nostru sa reuseasca sa atraga de partea lor sponsori care sa le ajute in noul sezon", ne-a spus Daniel Gongu, presedintele Comitetului Director de la CSM 2007 Focsani. Acesta i-a invitat pe toti iubitorii fotbalului de sala la prezentarea de azi, dar si la partida de duminica, din prima etapa a campionatului. "Biletul va costa 5 lei la meciul de duminica, dar va fi redus la jumatate pentru studenti, elevi sau pensionari. Nu credem ca este o suma imensa, mai ales ca exista si varianta abonamentului. Pentru 39 de lei, microbistii pot urmari toate partidele din acest sezon ale focsanenilor", mai spune Daniel Gongu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.