Sport

Meciuri grele in deplasare pentru echipele vrincene

Dan Chiriac
4 sep 2009 567 vizualizări
Willy Bacau - CSM Focsani si Poli 2 Iasi - FC Panciu, in etapa a treia a Ligii a treia u partidele incep la orele 17.00

FC Panciu va incerca azi sa-si mentina prima pozitie in clasament. Pentru acest lucru, elevii lui Ionica Serea au nevoie de un succes pe stadionul Tepro din Iasi, acolo unde a fost programata partida care va incepe azi, de la orele 17.00. Serea are la dispozitie intreg lotul de jucatori si, cel mai probabil, va trimite in teren urmatorul 11: Lazar - Ionica, Stan, Constantinescu, Chivu - Covaci, Dutu, Cioran, Stoian - Costin, Dobrescu. Etapa trecuta, FC Panciu a trecut cu 9 - 0 de Scoala de Fotbal Radauti, dupa golurile marcate de Costin 10, 60, Predoiu 15, 18, Covaci 25, 28, 41, 49, si Bira 90. Meciul a fost doar un antrenament cu publicul in fata unei formatii de juniori. Azi, pancenii vor incerca sa repete evolutia buna din primele doua etape. Nu va fi insa prea usor, daca tinem cont de faptul ca iesenii au invins in prima etapa pe Otelul 2, iar runda trecuta au remizat la Braila. Meciul va fi condus la centru de Petre Meterciuc din Tg. Neamt. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Sorin Urzica - Moinesti si Bogdan Terente - Bacau. Observatorii meciului sint Teofil Iordachi - Vaslui si Aurel Daicu - Suceava. La rindul sau, CSM Focsani va avea un meci dificil pe stadionul "Soimii" din Bacau. Focsanenii vor intilni pe Willy Bacau, formatie invinsa in prima etapa, pe teren propriu, de FC Panciu. "Ne asteapta un meci dificil, Willy fiind o formatie puternica. Victoria celor de la Panciu obtinuta acolo ne ambitioneaza, dar stim ca nu va fi deloc usor sa repetam scorul obtinut de acestia. Am vorbit cu jucatorii, am pregatit asa cum se cuvine jocul si speram sa fim bucurosi la finalul partidei", ne-a spus antrenorul Damian Bancila. Acesta i-ar putea trimite in teren pe Bors - Sapunaru, Radu, Craciun, Nistoroiu - Toma, Bucataru, Toader, Mindrescu - Milea, Botezatu. Bancila va sta pe banca tehnica la partida de azi dupa ce oficialii echipei au reusit sa rezolve problemele legate de contractul sau cu Federatia Romana de Fotbal. CSM Focsani va fi arbitrata de o brigada brasoveana la partida de la Bacau. Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat pentru acest joc o brigada brasoveana formata din Mihai Hirlab, Constantin Cantemir si Bogdan Dragos. Observatorii jocului sint Victor Stanisteanu - Buzau si Petre Marinescu - Tulcea. (Dan CHIRIAC)

Etapa a III-a - 4 septembrie

Willy Bacau "" CSM Focsani,

Poli II Iasi "" FC Panciu,

Dunarea II Galati "" CF Braila,

Rapid CFR Suceava "" Otelul II Galati,

Aerostar Bacau "" Ceahlaul II,

Poli Galati "" Pambac Bacau,

Sporting II Vaslui "" CS Gura Humorului,

Sc. Radauti "" Cetatea Tg. Neamt,

CFR Pascani "" Laminorul Roman.

Etapa viitoare:

CSM Focsani "" Raraul Cimpulung,

FC Panciu "" Dunarea II Galati,

CS Gura Humorului "" Poli Galati,

Ceahlaul II "" CFR Pascani,

Laminorul Roman "" Sporting II Vaslui,

Pambac Bacau "" Willy Bacau,

Cetatea Tg. Neamt "" Poli II Iasi,

CF Braila "" Rapid CFR Suceava,

Otelul II Galati "" Aerostar Bacau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.