Sport

Liga a patra incepe pe 13 septembrie

Dan Chiriac
2 sep 2009 769 vizualizări
Marti, 8 septembrie, are loc sedinta tehnica si tragerea la sorti

Liga a patra va incepe duminica 13 septembrie. Anuntul a fost facut ieri de catre Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Partidele primei etape vor fi programate cu incepere de la orele 11.00. Totusi, unul dintre meciuri va incepe la orele 14.00, dupa ce formatia din comuna Ploscuteni, nou inscrisa in campionat, a cerut sa joace dupa-amiaza partidele de acasa. Fiind o formatie nou-inscrisa in campionat, echipa din nordul judetului va juca pe teren propriu in prima etapa. Pina in acest moment s-au inscris in Liga a patra 16 echipe, in timp ce alte 12 sint asteptate la sediul AJF pentru a-si lamuri problemele organizatorice si financiare. Cele 16 formatii care au depus actele sint: Flacara Urechesti, Zorile Cotesti, Unirea Pufesti, Vointa Slobozia Ciorasti, Unirea Tifesti, Energia Vulturu, Unirea Bolotesti, Gloria Balesti, Vulturii Paunesti, Soimii Naruja, Viitorul Homocea, National Golesti, Avintul Jaristea, FC Ploscuteni, Victoria Gologanu si Vointa Odobesti. AJF Vrancea primeste in continuare inscrieri in campionat. Echipele care sint asteptate pentru inscriere sint: FCM Adjud, AS Cimpineanca, Trotusul Ruginesti, Unirea Milcovul, Dinamo Tataranu, FC Dumitresti, Foresta Brosteni, FC Marasesti, Siretul Suraia, Vointa Cirligele, Steaua Focsani si SLD Focsani. "Partidele Ligii a patra vor incepe pe 13 septembrie, iar sedinta tehnica si tragerea la sorti au fost programate pentru marti 8 septembrie, de la orele 17.00, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal. Sint invitati toti delegatii echipelor care vor lua parte in campionat. Pina atunci, formatiile care nu s-au inscris o pot face la sediul asociatiei, de la Sala Polivalenta", a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.