Sport

Infringere in fata brasovenilor

Dan Chiriac
31 aug 2009 580 vizualizări
CSM Focsani - Design Brasov 1 - 6 (0 - 2), intr-o partida amicala

Echipa de futsal CSM 2007 Focsani a pierdut al patrulea meci de pregatire din aceasta vara. Rezultatul final este prea sever fata de cele intimplate pe teren si a fost stabilit abia in ultimele sapte minute de joc. Brasovenii au condus cu 2 - 0 la pauza. In repriza a doua, Covaci a transformat o lovitura de la sase metri, iar spectatorii au inceput sa spere la un rezultat favorabil. Numai ca brasovenii au profitat din plin de greselile defensivei focsanene si au marcat in final alte patru goluri. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au folosit in acest joc pe portarii Manuel Ivanciu si Valentin Bors dar si pe jucatorii Florin Sararu, Catalin Curteanu, Octavian Bucataru, Valentin Toader, Marian Covaci, Cristian Munteanu, Sergiu Sava, Marius Patrascu, Sorin Popa, Iulian Calin, Elvis Ilas, Gelu Vasilache si Virgil Argeseanu. "Partida s-a pierdut pe citeva greseli nepermise. Oricum, trebuie sa recunoastem ca aceasta este valoarea echipei in acest moment. Ne vom lupta pentru evitarea retrogradarii cu citeva echipe, iar in restul partidelor vom incerca sa furnizam surprize", ne-a spus Petrache Gurguiatu. Design a jucat cu urmatoarea formatie: Haicau, Caramalau, Stefanuc "" Buduca, Burciu, Tipau, Pinzaru, Calugareanu, Beraru, Bruno, Beto, Kennedy. CSM Focsani va debuta in campionat, pe 6 septembrie, in compania celor de la Concordia Chiajna, pe teren propriu. Pina acum CSM Focsani a disputat patru partide de pregatire: 3 - 3 si 2 - 3 cu United Galati si 3 - 6 si 1 - 6 cu Design Brasov. Partida a fost arbitrata de cuplul Daniel Meirosu - Daniel Cotea. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.