Sport

Egal la Vulturu

Dan Chiriac
29 aug 2009 671 vizualizări
Energia Vulturu - SLD Focsani 3 - 3 (1 - 2), intr-o partida amicala jucata joi seara

Formatiile Energia Vulturu si SLD Focsani au remizat intr-un amical jucat joi seara. Cele doua echipe au oferit un joc placut, mai ales ca formatia gazda a avut in componenta citiva jucatori de la SLD, in conditiile in care nu au avut destui fotbalisti pentru primul 11. Astfel, Singerean, Radulescu, Adi Paun si Huzuneanu au evoluat in rindurile celor de la Energia Vulturu, desi in campionat o vor face in tricoul focsanenilor. Trei dintre acestia au jucat anul trecut la Steaua Focsani, dar se pare ca aceasta formatie nu se va mai inscrie in campionat, iar cei mai reprezentativi jucatori vor evolua la SLD. Partida de la Vulturu a inceput cu doua goluri ale focsanenilor, care au primit insa un gol pina la pauza. Dupa reluare, gazdele au egalat la 2, iar pina la final, fiecare echipa a mai inscris o data. La final, scorul a fost 3 - 3. Pina acum, SLD Focsani nu s-a inscris in campionat, dar, dupa cum ne-a spus Liviu Stanica, acest lucru se va intimpla saptamina viitoare, cind vor fi facute demersurile necesare la AJF Vrancea. Pina acum, in liga a patra s-au inscris 13 echipe: Flacara Urechesti, Zorile Cotesti, Unirea Pufesti, Vointa Slobozia Ciorasti, Unirea Tifesti, Energia Vulturu, Unirea Bolotesti, Gloria Balesti, Vulturii Paunesti, Soimii Naruja, Viitorul Homocea, National Golesti si Avintul Jaristea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.