Sport

FC Panciu, favorita la cistigarea seriei intii

Dan Chiriac
28 aug 2009 546 vizualizări
Una dintre agentiile de pariuri din Romania a introdus in oferta sa si partidele din seria intii a Ligii a treia. Agentia Tobet are in oferta sa pe internet opt din cele noua partide ale etapei de azi ale Ligii a treia.

Singurul meci care nu este introdus este cel dintre FC Panciu si Scoala de Fotbal Radauti. Este si normal, daca tinem cont de faptul ca FC Panciu este marea favorita a acestui meci si sucevenii au pierdut in prima runda cu 16 - 0. In schimb, CSM Focsani este privita favorita in jocul cu Politehnica Galati, avind o cota de 1,55 in cazul unei victorii. La egal, cota este de 3,45, iar pentru o victorie a galatenilor de 4,60. Agentia are in oferta si pariuri pentru cistigatoarea acestei serii. In mod placut, favorita la cistigarea seriei este privita FC Panciu, care are o cota de 4,50, urmata de Otelul II si CSM Focsani cu o cota de 5. In schimb, alte doua formatii care si-au anuntat pretentiile de promovare, Petrotub Roman si CF Braila, au o cota mare, de 6 respectiv 12 la cistigarea acestei serii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.