Sport

Se joaca la Focsani si Panciu, la aceeasi ora

Ziarul de Vrancea
28 aug 2009 627 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica Galati si FC Panciu - Scoala de Fotbal Radauti , in etapa a doua a Ligii a treia u partidele incep la orele 18.00

Azi, cele doua echipe vrincene care evolueaza in Liga a treia vor disputa pe teren propriu partidele din etapa a doua. La Focsani, pe stadionul "Milcovul", CSM Focsani va intilni o formatie care a debutat cu dreptul in noul sezon, dupa o victorie cu 2 - 0 pe teren propriu. In schimb, CSM Focsani a pierdut in prima etapa, la Birlad, cu 0 - 2, in fata celor de la Sporting 2 Vaslui. In aceste conditii, focsanenii au nevoie azi de o victorie care sa o aduca pe o pozitie favorabila in clasament. Damian Bancila are la dispozitie tot lotul de jucatori, nefiind accidentati sau suspendati. In aceste conditii, CSM Focsani ar putea incepe cu Oprea - Dumitriu, Radu, Craciun, Nistoroiu - Toma, Bucataru, Toader, Mindrescu - Milea, Botezatu. Cele doua formatii s-au intilnit in urma cu trei saptamini intr-o partida amicala jucata la Galati. Atunci, Politehnica s-a impus cu 3 - 2, dupa un meci la sfirsitul caruia antrenorul Bancila s-a plins de faptul ca jucatorii cu experienta au gresit prea mult. Dupa esecul din cupa, 1 - 2 cu FCM Bacau, FC Panciu va juca pe teren propriu cu Scoala de Fotbal Radauti. Va fi un meci usor, cel putin la prima vedere. Invinsi in prima etapa cu 16 - 0 de FC Braila, sucevenii par a fi aceeasi formatie de incasat goluri din campionatul trecut. FC Panciu nu poate rata cele trei puncte puse in joc decit daca nu se prezinta la stadion, dupa cum comenteaza apropiatii echipei. Singura problema este diferenta de scor, daca nu se va intimpla o mare minune. Dobrescu s-a refacut si poate evolua azi, intr-o partida in care Serea are la dispozitie intreg lotul. Acesta ar putea incepe jocul de azi cu Lazar - Ionica, Stefan, Constantinescu, Cl.Mihai - Covaci, Dutu, Cioran, Stoian - Costin, Dobrescu. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei a doua este urmatorul:

CSM Focsani "" Poli Galati,

FC Panciu "" Sc. Radauti,

Ceahlaul II "" Rapid CFR Suceava,

Laminorul Roman "" CS Gura Humorului,

Pambac Bacau "" Sporting II Vaslui,

Cetatea Tg. Neamà "" Willy Bacau,

CF Braila "" Poli II Iasi,

Otelul II Galati "" Dunarea II Galati,

CFR Pascani "" Aerostar Bacau.

Etapa a III-a - 4 septembrie

Willy Bacau "" CSM Focsani,

Poli II Iasi "" FC Panciu,

Dunarea II Galati "" CF Braila,

Rapid CFR Suceava "" Otelul II Galati,

Aerostar Bacau "" Ceahlaul II,

Poli Galati "" Pambac Bacau,

Sporting II Vaslui "" CS Gura Humorului,

Sc. Radauti "" Cetatea Tg. Neamt,

CFR Pascani "" Laminorul Roman.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.