Sport

Cine (ne) arbitreaza?

Ciprian Fânaru
27 aug 2009 610 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) a facut publice delegarile pentru partidele de la acest sfirsit de saptamina.

In liga a doua, brigada formata din Cristi Sava, Danut Dumitriu, Luci Sirbu si Florin Ionescu va oficia la meciul dintre CSM Rm. Sarat si Delta Tulcea. La trei partide din Liga a treia au fost trimisi arbitri si observatori vrinceni. Astfel, la partida Petrolul Berca "" Unirea Slobozia vor arbitra focsanenii Gica Mihai, Florin Danciu si Ionut Paraschiv. Cetatea Tg. Neamt "" Willy Bacau il va avea ca observator pe Vasilica Burga, in timp ce Pambac Bacau "" Sporting II Vaslui va fi observata de presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu. Cele doua formatii care reprezinta Vrancea in esalonul trei vor avea parte de urmatorii cavaleri ai fluierului. CSM Focsani "" Politehnica Galati il va avea la centru pe bucuresteanul Dan Botescu, ajutat la cele doua linii de Dan Niculescu si Alexandru Radu. Observatori vor fi Ion Negoescu din Tirgoviste si Romeo Vizireanu din Constanta. La disputa dintre FC Panciu si Scoala de Fotbal Radauti, dreptatea va fi impartita de centralul ploiestean Ovidiu Oprea, asistat la linii de Iulian Brinza si Ciprian Iovu, ambii din Botosani. Cei doi observatori delegati la meciul pancenilor sint Constantin Tolea din Galati si Virgil Starica din Iasi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.