Sport

Inceput diferit pentru vrinceni

Dan Chiriac
24 aug 2009 574 vizualizări
Sporting 2 Vaslui - CSM Focsani 2 - 0 (0 - 0) si Willy Bacau - FC Panciu 0 - 2 (0 - 2), in prima liga a Ligii a treia

Echipele vrincene au debutat diferit in Liga a treia. Intarita in acesata pauza cu mai multi jucatori, dintre care Cosntantinescu, Covaci si juniorul Ionica ce au fost titulari in jocul de la Bacau, FC Panciu a aratat in partida de la Bacau ca va fi una dintre protagonsitele seriei intii. Elevii antrenati de Ionica Serea au jucat ca o echipa cu pretentii, au dominat meciul atit cit a fost nevoie, dupa care au facut un joc tactic care sa mentina diferenta. FC Panciu se anunta inca de pe acum una dintre pretendentele la promovare in Liga a doua, iar cele spuse de conducerea clubului si de antrenorul Ionica Serea, inaintea campionatului, par a nu fi doar simple vorbe. Vrincenii au aratat in partida jucata pe stadionul "Soimii" ca au crescut mult fata de campionatul precedent si stiu acum sa gestioneze mult mai bine avantajul pe care il au pe tabela. Victoria celor de la FC Panciu a venit dupa doua goluri marcate in doar 2 minute. Mai intii, R. Stan a marcat fara sa vrea, dupa o gafa uluitoare a portarul bacauan. Acesta a lasat sa intre in poarta o lovitura libera de la 70 de metri, crezind ca mingea se va scurge pe linga bara. Apoi Dutu a inchis meciul, cu un sut la coltul lung, inainte sa fie eliminat, in minutul 57. FC Panciu a folosit urmatoarea formatie: Gordin - Ionica, Constantinescu, R. Stan (84 Parlac), Chivu - Covaci (78 Stanciu), Cioran, Dutu, Stoian (73 Tudor) - Predoiu (65 Ungurenu), Costin. In schimb, cealalta echipa vrinceana nu a reusit un rezultat la fel de bun in partida jucata la Birlad. Focsanenii au jucat bine, au dominat o mare parte din joc, dar au pierdut dupa o gafa a lui Ivanciu si a o greseala a lui Nistoroiu, dupa cum a apreciat la finalul jocului antrenorul Damian Bancila. In ciuda rezultatului, ramine faptul ca echipa tinara a Focsaniului a jucat bine, dar a pierdut, culmea, pe gafele unor jucatori cu experienta, la fel cum s-a intimplat si in ultimul amical al pregatirilor, 2 "" 3, cu Politehnica Galati. Focsanenii au nevoie de o regrupare rapida si de o victorie in partida pe care o vor juca vineri, de la orele 18.00, pe propriul teren, cu Politehnica Galati. La Vaslui, Bancila a contat pe Ivanciu - Sapunaru (55 Lida), Radu, Craciun, Dumitriu - Toma, Toader, Bucataru, Mindrescu (85 Sontu) - Botezatu, Milea (75 Nistoroiu). (Dan CHIRIAC)

In prima etapa s-au inregistrat rezultatele:

Sporting II Vaslui "" CSM Focsani 2 - 0

Willy Bacau "" FC Panciu 0 - 2

Dunarea II Galati "" Ceahlaul II P. Neamt 0 -1

Rapid CFR Suceava "" CFR Pascani 3 - 1

Aerostar Bacau "" Laminorul Roman 1 - 4

CS Gura Humorului "" Pambac Bacau 0 - 1

Poli Galati "" Cetatea Tg. Neamt 2 - 0

Raraul Cimpulung "" CF Braila 0 - 16

Poli II Iasi "" Otelul II Galati 1 - 0

Etapa viitoare, vineri 28 august:

CSM Focsani "" Poli Galati,

FC Panciu "" Raraul Cimpulung,

Ceahlaul II "" Rapid CFR Suceava,

Laminorul Roman "" CS Gura Humorului,

Pambac Bacau "" Sporting II Vaslui,

Cetatea Tg. Neamà "" Willy Bacau,

CF Braila "" Poli II Iasi,

Otelul II Galati "" Dunarea II Galati,

CFR Pascani "" Aerostar Bacau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.