Sport

Victor Istrate si patronul Cleopatrei, conflict plecat de la o neintelegere

Ciprian Fânaru
22 aug 2009 2453 vizualizări
Nu face Istrate legea în rugby-ul romănesc! a tunat Vasile Chirondojan u vrinceanul spune ca patronul constantenilor si-a cerut scuze si ca a facut afirmatiile in necunostinta de cauza Presedintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, l-a acuzat zilele trecute pe vrinceanul Victor Istrate ca ar pune bete in roate rugby-ului constantean.

Pentru sezonul 2009/2010, care debuteaza luna viitoare, CS Cleopatra a inscris echipa in Campionatul National de juniori U19, iar cu lotul format din 27 de jucatori acesta vrea sa atace cucerirea titlului de campioni. Gruparea de pe litoral a facut deja mai multe transferuri pentru a se intari, iar pesedintele clubului dobrogean lasa sa se inteleaga ca omul de afaceri vrincean Victor Istrate, un vechi sustinator al rugby-ului, nu ar fi de acord cu crearea unui pol de performanta care sa concureze centrul de excelenta de la Focsani. "Am auzit ca se fac presiuni pe la autoritatile locale si la Ministerul Educatiei pentru a taia finantarea CNAV-ului (Colegiul National Aurel Vlaicu "" n. r.). Vicepresedintele Federatiei Romane de Rugby (FRR), Victor Istrate, a propus chiar desfiintarea acestui club de mare traditie. îi amintesc ca nu el face legea, iar acesti copii nu vin la plaja la Constanta, ci pentru a face performanta. Cum vrea federatia sa progresam, sa ne luptam din nou cu Franta si Irlanda? Dindu-ne peste picioare? Nu am bagat mina in buzunarul nimanui, cheltuielile vor fi suportate de clubul nostru. Sper ca, pina la startul campionatului, se va mai schimba si maniera de arbitraj. Alin Petrache (n.r. "" presedintele FRR) ar trebui sa fie mai atent cind isi alege colaboratorii", a declarat Chirondojan pentru cotidianul "Cuget Liber". Intre timp, cei doi conducatori au discutat si au clarificat lucrurile, intrucit au un tel comun pentru acest sport. "Am stat de vorba cu domnul Chirondojan intre timp. El si-a cerut scuze si mi-a explicat ca fost prost informat. Nici vorba de asa ceva, e departe de mine gindul de a desfiinta. Din contra, obiectivul nostru la federatie e sa infiintam cluburi si sa avem cit mai multi sportivi legitimati", ne-a explicat vicele de la Federatie, omul de afaceri Victor Istrate. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 15 ore, 51 minute, 10 secunde
Pe cand Presedinte? Daca ajungi presedinte ma imbat! O sa fie a doua betie dupa aia cu parintele cand ma botezat!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.