Sport

Vulturu si Bolotesti, primele inscrise in Liga a patra

Dan Chiriac
19 aug 2009 1118 vizualizări
Mai multe echipe se lupta pentru cistigarea noului sezon in liga a patra u startul este prevazut pentru mijlocul lunii septembrie

Energia Vulturu si Unirea Bolotesti sint primele doua echipe inscrise in Liga a patra. Cele doua formatii si-au obtinut toate aprobarile necesare pentru a juca si in acest campionat in esalonul patru. Politia, Primaria, asistentul medical si presedintele formatiei si-au dat acordul pentru ca Energia Vulturu si Unirea Bolotesti sa fie inscrise in campionat. Cele doua au fost cele mai rapide, dar este de asteptat ca in perioada urmatoare si celelalte echipe sa aduca la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal formularul de inscriere. "Inscrierile in campionat se fac pina pe 25 august. Am trimis deja formularele la primariile din localitatile care au avut anul trecut formatii in campionat. Pentru a fi acceptate in liga a patra acestea trebuie sa primeasca OK din partea primariei, politiei, conducatorului si a asistentului medical. Asteptam si celelalte echipe pentru a depune actele necesare inscrierii", ne-a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Acesta a precizat ca baremul de arbitraj si taxele de inscriere vor ramine neschimbate fata de sezonul trecut. In tot acest timp, echipele de Liga a patra se pregatesc intens pentru startul noii editii de campionat, prevazut pentru luna septembrie. Duminica trecuta, la Vulturu, a avut loc Cupa Energia, cistigata de formatia locala, care a remizat, 0 - 0, cu AS Cimpineanca si a invins cu 4 - 0 formatia de juniori de la CSM Focsani. Duminica, tot la Vulturu, formatia locala va intilni pe FC Dumitresti, echipa care anul trecut a cistigat Liga a patra, dar a cedat ulterior locul in Liga a treia unei echipe din judetul Ilfov. Tot duminica, la Urechesti, va avea loc Memorialul "Marian Ciuperca", la care vor fi invitate 3 sau 4 echipe. Peste doua saptamini, la Cimpineanca, formatia locala va organiza Memorialul "Florin Jelea", ajuns la cea de-a doua editie. Inaintea inceperii Ligii a patra, AJF Vrancea va organiza un turneu in memoria fotbalistilor, jucatorilor si arbitrilor vrinceni care au decedat in ultimii ani. Favoritele din acest an ale Ligii a patra se anunta a fi echipele FC Dumitresti, cistigatoarea de anul trecut, Flacara Urechesti, finalista de anul trecut, intarita in acest an cu mai multi fotbalisti, Avintul Jaristea, care i-a achizitionat pe Ilas, S. Popa sau Calin, National Golesti, care a dominat sezonul regulat in editia trecuta, Unirea Bolotesti, Vointa Odobesti sau Viitorul Homocea.

National Golesti a numit antrenor nou

Dupa plecarea lui Claudiu Manta, conducatorii echipei National Nisprod Golesti s-au orientat catre profesorul Viorel Paizan pentru preluarea conducerii tehnice. Primarul Alexandru Zar, viceprimarul Vasile Bostanaru si mai multi sponsori din comuna isi doresc sa alcatuiasca o echipa puternica, menita sa aduca spectatori multi la stadion si care sa aiba rezultate bune in noul campionat. Mircea Lazar si Paul Alecsandrescu s-au antrenat in ultimele zile cu Golestiul si ar putea fi noutatile echipei pentru noul campionat. Duminica, National Golesti va sustine o partida de pregatire, pe teren propriu, in compania echipei de juniori de la CSM Focsani. Lotul echipei este urmatorul: Marius Desaga, George Sirbu, Iulian Popovici - portari, Gabriel Vlase, Alin Sotirca, Andrei Pruteanu, Alexandru Malinas, Emil Tertelici, Mihai Mariutei, Romeo Tabac, George Petrisor, Adrian Ochen, Ionut Vasile, Petrica Enache, Alin Grigore, Radu Lepadatu, Vasile Gabriel, Daniel Maican, Doru Huzuneanu, Crinel Radulescu, Romeo Ciolpan, Sergiu Sava, Teodor Caluian, Mircea Lazar si Paul Alecsandrescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.