Sport

Gala handbalului focsanean la Polivalenta

Dan Chiriac
15 aug 2009 1182 vizualizări
Spectacolul incepe azi, la orele 11.00

Performerii din anii "™80 se vor intilni in aceasta dimineata la Sala Polivalenta, care va fi scena "Zilelor handbalului focsanean". Cu aceasta ocazie se vor intrece in partide amicale sportivii care au facut cinste handbalului focsanean de-a lungul anilor. Fostele componente de la echipa Filatura Focsani (antrenor Gigi Sobec), echipa actualului antrenor al formatiei de senori de la CSM, Lucian Tucan, medaliata cu bronz la Campionatul National de juniori I sau vedetele Costica Neagu, Vasile Stanciu sau Claudiu Ionica vor readuce aminte iubitorilor handbalului de anii "˜80, "™90 cind sala se umplea de multe ori. Organizatorul acestui eveniment este profesorul Laurentiu Manu, iar printre invitati se afla Costica Neagu, Vasile Stanciu, Ionica Claudiu, Gigi Sobec, Florin Yaru, Marius Vatasoiu, Lucian Tucan, Radu Georgescu, Dorin Doaga, Laurentiu Manu, Viorel Ciubotaru si altii. Dintre fete vor lipsi Simona Gogirla, Vali Elisei si alte sportive de valoare care au plecat de la Focsani si care nu pot ajunge la eveniment din cauza programului competitional. Toti cei care au fost implicati in handbal sint invitati sa ia parte la manifestare. Tot ce trebuie sa faca este sa vina cu o ora inainte de inceperea evenimentului sau sa apeleze numarul de telefon 0747/805309. Evenimentul este organizat in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport, care pune Sala Polivalenta la dispozitie. Spectatorii isi vor putea aduce aminte de meciurile nationalei de handbal a Romaniei, jucate in Sala Polivalenta din Focsani. Partida cu Ucraina a fost cea mai frumoasa, sala fiind plina pina la refuz, mai ales ca in primul sapte era si focsaneanul Costica Neagu. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 5 ore, 18 minute, 26 secunde
va rog sa tineti un minut de reculegere in memoria celui ce a fost marius vatasoiu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.