Sport

Ministrul Sorina Placinta rarefiaza organigrama de la Tineret si Sport

Ciprian Fânaru
14 aug 2009 811 vizualizări
Potrivit noii organigrame prezentate de ministrul Sorina Placinta in sedinta de Guvern de miercuri, Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) va ramine cu cel mult 212 posturi din 401.

Cind am venit la conducerea acestui minister, am gasit 401 de posturi, dintre care 88 erau vacante. In urma restructurarilor propuse de guvern, am decis ca numarul maxim de posturi pe care il vom avea in minister, pentru ca acesta sa functioneze la parametri normali, sa fie de 212 de angajati", a declarat, miercuri, ministrul Sorina Placinta. Dupa cum a precizat aceasta, comisii ale MTS au elaborat un proiect de descentralizare in Sport si Tineret, urmind ca mai multe centre sportive si baze de agrement sa fie trecute in subordinea consiliilor locale. O precizare interesanta a fost aceea ca, desi bugetul pentru investitii al ministerului este de aproximativ 18 milioane de euro, de la inceputul anului au fost cheltuiti putin peste 1 milion. "Banii pentru investitii exista, insa trebuie folositi corect, in functie de prioritati. Comisiile de specialitate ale ministerului vor decide care sint aceste prioritati", a mai spus Sorina Placinta. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 1 ora, 46 minute, 38 secunde
Atentie: se spune 212 angajati , 401 angajatti...12 angajati , dar 220 de..., 41 de...si asa mai departe.
, acum 739397 zile, 1 ora, 46 minute, 38 secunde
Tanti asta se tine de farse??????Tovarasi din guvern daca vrem farse ne luam singuri, avem o groaxa de variante:farsele lui jugaru, cadourisifarse.ro,etc.Voi ar trebui sa va ocupati de lucruri citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.