Sport

Amical la Galati

Dan Chiriac
13 aug 2009 578 vizualizări
Echipa de futsal CSM Focsani va disputa un nou amical, simbata. Focsanenii, pregatiti de antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu, vor merge la Galati, unde vor initlni pe United Galati.

Cele doua echipe s-au intilnit si intr-un joc de pregatire disputat simbata trecuta la Focsani. Cele doua formatii au terminat la egalitate, 3 - 3, dupa ce la pauza scorul a fost tot egal, 1 - 1. Antrenorii se bazeaza in acest moment pe urmatorii jucatori: Ivanciu, Bors, Olaras - portari "" Bucataru, S. Popa, Toader, Ilas, Patrascu, Calin, Curteanu, Sararu, Munteanu, Argeseanu, S. Sava, Vasilache. Formatia focsaneana se pregateste pentru noul sezon al Ligii intii, care va incepe pe 6 septembrie. In prima etapa, CSM Focsani va juca pe teren propriu in compania echipei Concordia Chiajna. Meciul de simbata de la Galati va incepe la orele 16.30 si va avea loc in Sala "Siderurgistul". (Dan CHIRIAC)

Foto: Focsanenii au obtinut titlul de vicecampioni nationali tot pe litoral


Rugbistii se relaxeaza pe litoral


Echipa de rugby U 18 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani se va relaxa timp de cinci zile la Marea Neagra. Vicecampioana nationala in acest an, formatia pregatita de Viorel Ion se va caza la Hotelul Aurora din statiunea Mamaia, acolo unde a stat si in timpul turneului final de la Constanta. Rugbistii focsaneni au pierdut finala campionatului national in fata celor de la RC Pantelimon, intr-un meci jucat pe stadionul "Badea Cirtan" din Constanta. Multumiti de conditiile de cazare si masa de care au beneficiat in timpul turneului, rugbistii au decis sa-si organizeze sarbatoarea pentru performanta obtinuta tot la mare. Pina lunea viitoare, rugbistii se vor relaxa la plaja, in asteptarea noului sezon competitional, cind LPS Focsani isi propune din nou o performanta deosebita. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.