Sport

FC Panciu, un nou egal in amicale

Dan Chiriac
13 aug 2009 910 vizualizări
FC Panciu - Zagon Papauti 1 - 1 (1 - 1), intr-o partida amicala jucata marti seara

FC Panciu si Zagon Papauti au oferit o partida interesanta celor 100 de spectatori care au luat loc marti seara in tribunele stadionului din Panciu. Multi au crezut ca oaspetii sint o simpla echipa de judet, care nu a venit decit sa numere golurile pe care le va incasa. Adversara pancenilor a fost combinata din formatiile a doua comune, Zagon si Papauti, situate la o distanta de cinci kilometri, intre Sfintu Gheorghe si statiunea Covasna. Zagonul a cistigat anul trecut Liga a patra din Covasna si a participat la barajul pentru Liga a treia, acolo unde a pierdut in fata celor de la Roseal Odorheiul Secuiesc. In schimb, cei din Papauti au obtinut primul loc in Liga a cincea din Covasna. Combinata celor doua formatii a cistigat faza judeteana a Cupei Romaniei din Covasna si a pierdut in prima faza nationala in fata celor de la FC Panciu, scor 0 - 1, dupa prelungiri. Zagon Papauti a venit la Panciu cu o delegatie foarte numeroasa, cu 10 persoane in staful tehnic, printre care si primarul. Antrenorul Ionica Serea a trimis in teren o prima formatie care a inteles repede ca adversara din teren nu este chiar oricare si rezultatul greu scos in Cupa nu a fost intimplator. De altfel, oaspetii au reusit sa deschida scorul in minutul 15, dupa ce Farro a marcat din sase metri, dupa o greseala a defensivei pancene. Tot oaspetii puteau sa marcheze in minutul 21, dar sutul lui Bogdan a fost scos de sub transversala de Lazar. Juniorul Tudor putea egala in minutul 22, dar sutul sau a trecut pe linga bara. Dobrescu a lucrat foarte bine faza din minutul 37, care s-a incheiat cu golul lui Tudor, cu un sut la coltul lung. Pina la pauza, Parlac putea duce Panciu in avantaj, dar lovitura sa de cap a trecut pe linga poarta. Actul secund a fost echilibrat, ambele echipe trecind pe linga golul victoriei. Mai intii, Gordin a salvat din fata aceluiasi Bogdan, care nu a reusit din doua incercari sa-l invinga pe portarul vrincenilor. Apoi, Predoiu si Dobrescu au avut ocazia sa marcheze din apropiere, dar Harnagea s-a opus cu succes. Virful oaspetilor, Bogdan, a ratat o noua ocazie in finalul jocului, preferind sa paseze, la un coechipier aflat in ofsaid, in locul unui sut la poarta din situatie de singur cu portarul. La final, cele doua tabere au fost multumite de rezultatul inregistrat. Oaspetii au avut si un jucator eliminat, dupa ce arbitrul i-a aratat cartonasul rosu lui Ceusel. FC Panciu ar putea sa mai joace un amical pina la inceputul campionatului, dar pina in acest moment nu a fost stabilit nici un adversar sau o data a acestui meci. (Dan CHIRIAC)


FC Panciu - Zagon Papauti 1 - 1 (1 - 1)

Au marcat: Tduor 37 - Farro 15

Au arbitrat: Alin Samoila, Gica Mihai, Danut Dumitriu.

FC Panciu: Lazar - Stanciu, Parlac, Constantinescu, Cl. Mihai - Stoian, Dutu, Ungureanu, Tudor - Covaci, Dobrescu. Au mai jucat: Ionel, Gordin, Ionica, Ionescu, Corbea, Stan, Cioran, Stefan, Bira, Predoiu, Alexica si Maradona Chiriac.

Zagon: Harnagea - A. Szucs, R. Kis, Ceusel, Rusadu - Moga, Mata, Spitcu, Iacob - Bogdan, Farro. Au mai jucat: Dornicka, Peter, C. Kis, Bacs, Radulescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.