Sport

Focsaniul isi reaminteste magia handbalului

Ciprian Fânaru
11 aug 2009 837 vizualizări
Performerii din anii "80 si-au dat intilnire la Polivalenta, simbata aceasta de la ora 11.00

Suporterii, pasionatii dar si cei care vor sa-si aminteasca de meciurile de poveste de acum doua decenii pe care le gazduia urbea de pe Milcov, au posibilitatea sa vada la lucru fosti titani ai semicercului. Simbata, de la ora 11.00, Sala Polivalenta va fi scena "Zilelor handbalului focsanean". Cu aceasta ocazie, se vor intrece in partide amicale sportivii calificati in Divizia B scolara, fetele de la echipa Filatura Focsani (antrenor Gigi Sobec), echipa actualului antrenor al formatiei de seniori de la CSM, Lucian Tucan, medaliata cu bronz la Campionatul National de juniori I. Nu vor lipsi de la reintilnirea cu mingea si cu emotiile tribunei fostul capitan al nationalei masculine Costica Neagu, Vasile Stanciu, Ionica Claudiu si multi altii. Cei care au fost implicati in handbal sint invitati sa ia parte la manifestare, tot ce trebuie sa faca este sa vina cu o ora sau doua inainte de inceperea evenimentului, ori sa apeleze numarul de telefon 0747/805.309. Polivalenta va fi pusa gratuit la dispozitie fostilor sportivi de catre Directia Judeteana de Sport. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.