Sport

Echipa de futsal, la primul amical

Dan Chiriac
8 aug 2009 720 vizualizări
CSM Focsani - United Galati, azi, de la orele 11.30, la Sala Polivalenta u jucatorii nostri au semnat ieri contractele cu clubul

Echipa de futsal CSM 2007 Focsani va disputa azi, de la orele 11.30, primul meci de pregatire din aceasta vara. Adversara va fi formatia United Galati. Galatenii au devenit un adversar traditional pentru focsaneni, intilnirile dintre cele doua echipe fiind de fiecare data foarte tensionate. In amintirea iubitorilor de futsal va ramine mereu acel joc interzis cardiacilor, din urma cu doi ani si jumatate. Atunci, galatenii au condus cu 5 - 2 pina cu trei minute inainte de final, dar au pierdut cu 6 - 5 dupa trei goluri marcate de Burcacel, din lovituri de la zece metri, si un gol marcat de Sararu, din apropierea portii. La final, sala a fost in delir, dar galatenii au acceptat cu greu ca au putut pierde un meci pe care l-au avut la discretie si au incercat sa se razbune pe arbitri. Apoi, partidele dintre cele doua echipe au devenit mult mai amicale, acestea intilnindu-se in momente in care fiecare avea situatia in clasament clarificata. La meciul de azi vor fi prezenti portarii Manuel Ivanciu si Bogdan Apostol, dar si jucatorii Florin Sararu, Catalin Curteanu, Octavian Bucataru, Valentin Toader, Marian Covaci, Cristian Munteanu, Sergiu Sava, Ciprian Dumitru, Marius Patrascu, Sorin Mindrescu si Sorin Popa. Fara nici un dubiu, Focsaniul va evolua si in acest an in Liga intii. Jucatorii, dintre care unii joaca si la iarba, au semnat ieri contractele cu clubul si au garante veniturile pentru acest campionat. Campionatul urmator va fi unul mult mai puternic, fiindca e cu totul altceva sa joci 22 de meciuri. Dupa cum a decis Federatia, campionatul se va juca intr-o singura serie. Exista asadar premisele unor noi dispute memorabile, cum au fost cele cu United Galati, ACS Odorheiul Secuiesc ori Concordia Chiajna, dar si un traseu mult mai dificil, care e posibil sa creeze emotii in privinta retrogradarii, dar poate duce si la locuri onorabile, cum s-a intimplat in sezoanele anterioare. Tehnicienii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu vor incerca sa faca o echipa competitiva care sa repete evolutiile bune din sezoanele precedente, lucru care a adus un public numeros in tribunele Polivalentei. Alaturi de volei, futsalul a reusit in ultimii ani sa aduca cele mai bune rezultate ale sportului de echipa din judet. CSM Focsani va debuta in campionat, pe 6 septembrie, in compania celor de la Concordia Chiajna, pe teren propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 16 ore, 56 minute, 12 secunde
participarea lui m covaci la futsal este foarte importanta! fara el ar fi fost greu... forza csm focsani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.