Sport

Panciu vrea sa cistige la Bacau

Dan Chiriac
8 aug 2009 633 vizualizări
Willy Bacau - FC Panciu, azi, de la orele 17.30, in etapa a treia a Cupei Romaniei

Dupa doua victorii obtinute in cupa, una chinuita in Covasna, in fata celor de la Zagon Papauti (1 - 0), si una fara mari emotii in fata celor de la Stelele Vrancei (5 - 1), FC Panciu incearca azi sa se califice in faza a patra a Cupei Romaniei, acolo unde vor intra in competitie si formatiile de Liga a doua. FC Panciu va avea ca adversar pe Willy Bacau, o echipa cu care se va intilni de doua ori in sase zile. Azi, de la orele 17.30, pancenii vor incerca sa dea lovitura pe stadionul "Soimii" in fata bacauanilor, care au pierdut o parte din jucatorii care au alcatuit lotul de anul trecut. Vinerea viitoare, de la orele 18.00, cele doua echipe se vor intilni din nou, pe acelasi stadion, in cadrul primei etape a Ligii a treia. Pancenii si-au propus sa obtina atit calificarea in cupa, dar sa porneasca cu dreptul si in noul sezon al campionatului. Azi sint programate toate partidele din cadrul fazei a treia din cupa. Conform art. 47.13 din ROAF, echipele din Liga a 3-a sint obligate sa foloseasca in aceasta faza a competitiei jucatori juniori numai daca joaca cu echipe din aceeasi categorie competitionala. Toate echipele participante in faza a III-a au dreptul sa efectueze maxim patru inlocuiri de jucatori. Jocurile sint programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. Partida de azi va fi arbitrata de o brigada formata din Lucian Rusandru- Sf. Gheorghe, ajutat la cele doua linii de Joszef Fodor - Odorheiul Secuiesc si Vladimir Urzica - Piatra Neamt. în caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea persista, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsa. Faza a IV-a a Cupei Romaniei, la care vor participa cele 20 de echipe cistigatoare ale jocurilor din faza a III-a si cele 36 echipe din Liga a 2-a, in total 56 de echipe, este programata sa aiba loc la data de 26 august. Daca va invinge la Bacau, FC Panciu va juca acasa cu o echipa din Liga a doua, cel mai probabil CSM Rm. Sarat sau FCM Bacau. Marti, de la orele 17.30, FC Panciu va juca ultimul amical al sezonului de vara, cu Zagon Papauti, pe teren propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.