Sport

Panciu joaca in cupa la Bacau

Dan Chiriac
5 aug 2009 644 vizualizări
Asa cum era de asteptat, FC Panciu va juca in etapa a treia a Cupei Romaniei, in deplasare, cu Willy Bacau.

Aceasta era cea mai probabila optiune pentru echipa lui Serea si a fost anuntata luni seara de catre Federatia Romana de Fotbal. Partida va avea loc simbata 8 august, de la orele 17.30, pe stadionul "Soimii din Bacau". Conform art. 47.13 din ROAF, echipele din Liga a 3-a sint obligate sa foloseasca in aceasta faza a competitiei jucatori juniori numai daca joaca impotriva unor echipe din aceeasi categorie competitionala. Toate echipele participante in faza a III-a au dreptul sa efectueze maxim patru inlocuiri de jucatori. Jocurile sint programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. în caz de egalitate dupa 90 de minute de joc se procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea persista, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsa. Conform art. 32.13 din ROAF, echipele programate in Cupa Romaniei nu pot renunta la jocuri, sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul in care participa. Comisia Centrala de Arbitri va delega arbitrii, arbitrii asistenti si pe cel de-al patrulea oficial pentru jocuri. Baremurile de arbitraj pentru jocurile din faza a III-a vor fi cele corespunzatoare Ligii a 3-a. Faza a IV-a a Cupei Romaniei, la care vor participa cele 20 de echipe cistigatoare ale jocurilor din faza a III-a si cele 36 echipe din Liga a 2-a, in total 56 de echipe, este programata sa aiba loc la data de 26 august. Daca vor invinge la Bacau, FC Panciu va juca acasa cu o echipa din Liga a doua, cel mai probabil CSM Rm. Sarat sau FCM Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.