Sport

Sah la Marasesti

Ciprian Fânaru
4 aug 2009 1501 vizualizări
Duminica trecuta s-a desfasurat la Marasesti prima editie a concursului de sah intitulat Cupa orasului Marasesti , competitia organizata de Casa de Cultura Emanoil Petrut facind parte din suita de mainfestari dedicate zilelor orasului.

La acest concurs au participat 18 sahisti, turneul disputindu-se in sistem elvetian, pe durata a cinci runde. Arbitrajul a fost asigurat de Sandu Gurguiatu, sprijinit de Marian Biteanu. Cistigatorul intrecerii a fost Ioan Ostafi "" 4 puncte, urmat in clasament de Daniel Dragan, de asemenea cu 4 puncte, si de ocupantul locului al treilea Aurel Dogaru "" 3,5 puncte. Cel care a asigurat conditii optime de desfasurare a acestei cupe a fost directorul Casei de Cultura din localitate, Pavel Dragu. Cistigatorii au primit la final cupe, diplome si medalii, dar si premii in bani asigurate de sponsori din oras. Pe viitor se doreste permanentizarea acestei cupe la nivelul orasului si judetului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 8 ore, 24 minute, 1 secunda
doamneeeeeee,si la sah sunt astia buni?mai.....sa fie! si mai sunt si la egalitate de puncte!Ca si in politica.te strambi de ras!
, acum 739392 zile, 8 ore, 24 minute, 1 secunda
Astia 2 sunt jucatori de poker dar din cauza lipsei banilor au trecut la sah
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.