Sport

Au semnat contractele, merg sa joace la Galati

Dan Chiriac
4 aug 2009 675 vizualizări
Politehnica Galati - CSM Focsani, azi, orele 10.00, pe stadionul Siderurgistul u toti sportivii clubului CSM 2007 vor semna contractele de joc u pe viitor, spectatorii vor veni la meci contra cost Situatia echipei de fotbal si a celorlalte sectii din cadrul clubului CSM 2007 s-a clarificat

Daca saptamina trecuta aparuse chiar varianta ca echipele sa nu se inscrie in campionat, din cauza problemelor financiare, lucrurile au intrat pe un fagas cit de cit normal. Conducerea clubului a avut ieri discutii cu toti jucatorii si urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie incheiate si contractele de joc. "Sportivii vor semna miine toate contractele. Este vorba de sportivii celor opt sectii ale clubului si nu numai de fotbal. Toate contractele au fost discutate de sportivi cu oficialii clubului, respectiv Marian Radulescu, Aurelian Grigore, Dan Dumitru. Am discutat si cu primarul Decebal Bacinschi si situatia s-a rezolvat. Am reusit sa atragem si sponsori care ne vor ajuta sa ducem activitatea mai departe. Liviu Macovei va ajuta echipa de futsal, in timp ce patronul unui mare centru comercial din oras ne-a promis sprijin material. Pe tricouri vor fi trecute siglele celor care vor sprijini clubul", ne-a spus Daniel Gongu, presedintele Comitetului Director de la CSM 2007 Focsani. Acesta vrea sa initieze o campanie de stringere de fonduri, pe modelul "Dati un leu pentru Ateneu!". "Vor fi introduse bilete. Oamenii trebuie sa inteleaga ca sportul trebuie ajutat. E vorba de o suma simbolica, iar sportul romanesc este intr-o situatie critica. Nu e un capat de tara pentru nimeni sa plateasca la doua saptamini cite 3 lei la un meci de fotbal, 4 lei la unul de handbal sau 5 lei la cele de volei si futsal, acolo unde formatiile evolueaza in liga a doua. Vor fi si abonamente, care vor insemna 60% din valoarea biletelor. Astfel, pentru toate jocurile de volei din campionat abonamentul va costa 36 de lei, o suma care nu este de speriat. La fotbal va fi undeva in jur de 35 de lei", a adaugat Daniel Gongu.


Prgramul initial, confirmat de FRF


Formatia CSM 2007 se va inscrie in Liga a treia si va juca in prima etapa in deplasare cu Sporting 2 Vaslui. Federatia Romana de Fotbal a confirmat ieri programul stabilit pe 27 iulie, cind delegatii si-au tras numarul de ordine in seriile din care fac parte. Confuzia aparuse dupa ce pe siteul frf.ro a fost publicat un alt program in care CSM Focsani ar fi urmat sa joace in prima runda cu Laminorul Roman. Ieri, pe site a fost corectata greseala, aparind programarea initiala. Azi, CSM Focsani va juca in deplasare, pe stadionul Siderugistul din Galati cu Politehnica Galati. Va fi o intilnire amicala intre doua formatii care se vor intilni si in runda secunda a Ligii a treia, pe 21 august, la Focsani. Azi, la terminarea jocului, antrenorii celor doua echipe vor stabili daca vineri, la Focsani, va avea loc partida revansa. Lotul CSM Focsani pentru meciul de azi este: Bors, Ivanciu, Oprea - Dumitriu, Radu, Craciun, Nistoroiu, Bucataru, Toader, Mindrescu, Sapunaru, Botezatu, Toma, Samoila, Milea, Lida, Ciornei, Sontu, Curteanu, Sararu, Gavenea, Tilvar si Busuioc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.