Sport

FC Panciu a cistigat la pas amicalul cu Partizanul Merei

Dan Chiriac
3 aug 2009 653 vizualizări
FC Panciu - Partizanul Merei 6 - 1 (4 - 0)

FC Panciu a cistigat fara emotii amicalul disputat simbata in compania nou promovatei in Liga a treia, Partizanul Merei. Pancenii au rezolvat partida din primele 15 minute cind au marcat trei goluri. Covaci - minutul 4, Dobrescu - minutul 9 si Predoiu - minutul 14 au inchis practic meciul. Apoi, FC Panciu si-a exersat schemele tactice pentru sezonul care va incepe pe data de 14 august. In ultimul minut al primei reprize, Predoiu a majorat diferenta de scor la 4 - 0. La pauza, tehnicianul Ionica Serea a schimbat aproape toata echipa, doar Claudiu Mihai, Stoian si Dutu jucind tot meciul. Au absentat Chivu si Florin Stanciu, ambii fiind invoiti. Tudor a majorat diferenta la 5 - 0, in minutul 49, iar oaspetii au redus din diferenta dupa o ora de joc. Scorul final a fost stabilit de Costin, in minutul 74. Antrenorul Ionica Serea a folosit urmatoarea formatie: Prima repriza: Ionel (30 Lazar) - Ionescu, Constantinescu, Parlac, Cl. Mihai - Covaci, Bira, Dutu, Stoian - Predoiu, Dobrescu. Repriza a doua: Lazar (60 Gordin) - Ionica, R. Stan, E. Stefan, Cl. Mihai - Dutu, Cioran, Ungureanu, Corbea - Costin, Tudor. Miine, FC Panciu ar fi trebuit sa sustina o partida amicala cu Petrolul Ploiesti. Prahovenii au anuntat ca nu vor mai veni in Vrancea, astfel incit pancenii se vor antrena pina simbata cind este programat jocul din faza a treia a Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.