Sport

Se va juca?

Dan Chiriac
28 iul 2009 656 vizualizări
Stelele Vrancei - FC Panciu, azi, de la orele 17.30, in faza a doua a fazei nationale a Cupei Romaniei u partida se va juca pe stadionul Milcovul

Astazi, cele doua echipe din Vrancea ar trebui sa se intilneasca in meciul care sa stabileasca numele formatiei care va reprezenta judetul in faza urmatoare a competetiei KO. Chiar daca in ultima saptamina s-a vorbit despre posibilitatea ca echipa Stelelor sa nu se prezinte la acest joc, varianta nu a fost confirmata oficial pina acum. In aceste conditii, FC Panciu a anuntat ieri ca se va prezenta la jocul de azi, urmind sa vada daca si adversara sa va face acelasi lucru. Daca se va juca, meciul va fi un interesant duel intre echipa antrenata de Ionica Serea si cea formata de acesta. Serea a fost cel care a avut idea ca Stelele Vrancei sa se inscrie in aceasta competetie, negindindu-se in acel moment ca va ajunge sa joace chiar cu formatia pe care o antreneaza. Serea a jucat in toate partidele celor de la Stelele, in faza judeteana, dar a absentat in primul meci din faza nationala, cind a preferat sa-si insoteasca echipa pe care o antreneaza la meciul sustinut in deplasare cu Zagon Papauti. Pentru a ajunge in aceasta faza, Stelele au trecut cu 2 - 1 de Unirea Pufesti, 4 - 1 de Victoria Gologanu, 3 - 2 de National Golesti, 3 - 0 de FC Dumitresti si 1 - 0 de CSM Focsani. Ultimul meci a adus si surpriza venita dupa un gol marcat de Martis, din penalty. Focsanenii au jucat cu mai multi juniori. De cealalta parte, FC Panciu a trecut cu 1 - 0 dupa prelungiri de Zagon Papauti, dupa golul marcat de Dobrescu in minutul 96. Daca la sfirsitul meciului de azi scorul va fi egal, se vor disputa doua reprize de prelungiri a cite 15 minute. Daca egalitatea va persista, atunci se vor executa lovituri de departajare. Cistigatoarea acestui meci va juca in faza a treia a Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.