Sport

Remiza alba intre FC Panciu si Rapid Suceava

Ciprian Fânaru
27 iul 2009 601 vizualizări
Pancenii au incheiat seria amicalelor din stagiul de pregatire cu un egal in fata colegei de serie

Echipele de Liga a treia FC Panciu si Rapid Suceava au remizat simbata, scor 0 "" 0, intr-un meci de pregatire disputat pe stadionul Itcani. Jocul a fost ultimul din seria de astfel de teste programate de formatia vrinceana in cadrul stagiului de pregatire centralizata de la Suceava. In precedentele trei intilniri amicable derulate pe tarim bucovinean, pancenii reusisera sa obtina un egal, o infringere si o victorie. Rezultatele au fost 1 "" 1 si 2 -1 contra echipei de Liga a doua Cetatea Suceava, in timp ce singurul esec, 3 "" 4, a fost inregistrat in fata formatiei de Liga a treia ALRO Slatina. Meciul a fost unul echilibrat in majoritatea timpului, cu un plus de prospetime in dreptul vrincenilor, care spre deosebire de adversarii lor, se afla la finalul pregatirii centralizate. Rezultatul final i-a multumit totusi pe suceveni, care se asteptau sa fie invinsi de formatia care depasise recent echipa-fanion a judetului lor, am numit aici pe divizionara secunda Cetatea Suceava. Cea mai mare ocazie a partidei a apartinut formatiei din Panciu, in minutul 53, cind virful Costin a trimis mingea in bara transversala. In prima repriza, Predoiu a trecut si el putin pe linga gol, dar a trimis cu latul peste din sase metri. Un alt atacant, Dobrescu, si-a trecut si el in cont o ocazie destul de buna de gol in repriza a doua. "Am jucat mai bine decit ei, dar nu am mai reusit sa ii batem ca pe Cetatea. Puteam sa primim si un penalty la un hent in careul lor, dar fiind si meci amical nu s-a mai dat", ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei FC Panciu. Ionica Serea a inceput meciul cu: Lazar "" Baca, Parlac, R. Stan, Cl. Mihai "" Stoian, Bira, Dutu, Covaci "" Predoiu, Tudor. Echipa din repriza secunda a fost formata din Gordin "" Stanciu, E. Stefan, Constantinescu, Cl. Mihai "" Ionescu, Cioran, Ungureanu, Ionica - Dobrescu, Costin. (Ciprian FANARU)


Joaca amical cu Dumitrestiul


Gruparea panceana va sustine miercuri un nou joc de pregatire, primul dupa stagiul de pregatire montan derulat in orasul sucevean Frasin. Conducerea alb-rosiilor a urmat exemplul lui CSM Focsani si au perfectat un amical cu cea de-a treia echipa de Liga a treia din judet, FC Dumitresti. Dupa rezultatele in general bune inregistrate in cantonamentul din Suceava, alb-rosii vor reveni la disputele interjudetene cu un nou amical in compania celor de la Dumitresti. Partida este programata sa aiba loc miercuri, cu incepere de la ora 18.30, pe satdionul "Orasenesc" din Panciu. Jocul se va desfasura chiar daca exista posibilitatea sa se suprapuna cu meciul din Cupa Romaniei in care pancenii ar trebui sa dea piept cu Stelele Vrancei. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.