Sport

Restructurarea a ocolit arbitrajul din Vrancea

Ciprian Fânaru
22 iul 2009 557 vizualizări
92 de arbitri din Lotul "B" si "C" si-au incetat activitatea

Intrunita zilele trecute, Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA), alcatuita din Aron Huzu (presedinte), Dan Lazarescu (prim-vicepresedinte), Mircea Nesu, Octavian Streng si Mircea Salomir a luat in discutie restructurarea loturilor de arbitri si arbitri asistenti la nivelul Ligii 1, 2 si 3 pentru editia de campionat 2009/2010, se arata intr-un comunicat al CCA. Cu aceasta ocazie s-a punctat inca o data necesitatea reformarii arbitrajului romanesc si instituirea unui sistem de arbitraj modern si uniform. Astfel, CCA a renuntat la o serie de arbitri si arbitri asistenti care au oficiat la nivelul Ligii 2 si 3 in sezonul competitional 2008-2009 si care nu mai au perspective de progres si promovare. Judetul nostru are doi cavaleri ai fluierului in lotul B, Danut Dumitru si Lucian Sarbu, iar in lotul divizionar C pe Denis Meirosu, Gica Mihai si Alin Samoila. Tot la lotul C, lista asistentilor vrinceni este compusa din Florin Danciu, Ionut Paraschiv si Luci Stanila. Toti acestia nu au intrat in cuprinzatoarea lista a fluierasilor din diviziile inferioare la care s-a renuntat. CCA le-a multumit tuturor arbitrilor si arbitrilor asistenti care nu se mai regasesc in loturile Ligii 1, 2 si 3, pentru activitatea depusa pina in prezent si si-a exprimat speranta ca se vor alatura in calitate de observatori de arbitri (data limita de depunere a cererilor de observatori e 27 iulie a.c.), necesitatilor CCA de a innoi si acest corp de oficiali. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.