Sport

Pregatirile pentru noul sezon sint in toi

Ciprian Fânaru
22 iul 2009 581 vizualizări
Unirea Milcovul - AS Cimpineanca 3 - 6, intr-un meci amical jucat la inceputul acestei saptamini u la finalul lunii august se va derula editia a doua a Memorialului Florin Jelea u FC Panciu a jucat aseara un amical cu formatia de Liga a treia ALRO Slatina

La nivel judetean, echipele care s-au grabit sa faca primele antrenamente si jocuri au fost echipele din Cimpineanca si Milcovul. Meciul de pregatire inaugural s-a disputat luni pe terenul celor din urma. Meciul n-a avut practic istoric, scorul pauzei fiind elocvent, 5 "" 1 in favoarea oaspetilor. Partida amicala s-a terminat in cele din urma cu un 6 "" 3 destul de spectaculos, care da sperante celor de la AS Cimpineanca intr-o comportare meritorie in noul campionat. Ambitiile conducerii privitor la noul campionat sint mai mari, de aceea au inceput testele si cautarile in vederea intaririi lotului. "Acum avem alte posibilitati. Deocamdata incercam sa ne intarim si completam lotul de jucatori, fiindca dorim sa facem o echipa competitiva si de viitor. Lotul este destul de omogen, dar o sa mai jucam citeva amicale in perioada urmatoare pentru a vedea cum stam", ne-a spus Jani Oltianu, antrenorul de la AS Cimpineanca, care a mai adaugat ca a facut o sedinta cu jucatorii pentru a le transmite cerintele clubului si ce se asteapta de la ei. Dupa cum ne-a dezvaluit acesta, la finalul lunii august se doreste organizarea celei de-a doua editii a Memorialului "Florin Jelea". Anul trecut, initiativa laudabila a adunat la startul patrulaterului formatiile AS Marasesti, Energia Vulturu si Vointa Cirligele, plus AS Cimpineanca. Si anul acesta, turneul va avea loc in memoria fostului mare fotbalist Florin Jelea, care a evoluat pentru Unirea Focsani, Dinamo Bucuresti si nationalele de juniori, si care a trecut in nefiinta acum 18 ani.

FC Panciu a jucat aseara cu ALRO Slatina

Aflata in aceasta perioada in cantonament la Frasin, gruparea de Liga a treia FC Panciu a jucat aseara cel de-al treilea amical al sezonului. Adversarii pancenilor au fost de aceasta data oltenii de la ALRO Slatina, formatie care activeaza de asemenea in cel de-al treilea esalon fotbalistic. Clubul din Olt a terminat sezonul precedent pe locul al zecelea in seria C4, cu 42 de puncte. In primele partide de verificare disputate in aceasta vara, alb-rosii remizasera de tot atitea ori. Prima oara in meciul din deplasare jucat in compania divizonarei secunde CSM Rm. Sarat, a fost 1 "" 1, gol marcat de Costin. In primul meci din cadrul stagiului sucevean, pancenii au terminat cu acelasi scor, 1 "" 1, disputa amicala contra unei alte formatii din liga a doua, Cetatea Suceava. Marcator pentru vrinceni a fost acelasi atacant Costin. Elevii lui Ionica Serea vor mai juca alte doua amicale, cel mai probabil urmind sa mai joace o revansa contra sucevenilor de la Cetatea, pe terenul din Falticeni. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.