Sport

Echipa de futsal se antreneaza pe Milcovul 2

Ciprian Fânaru
21 iul 2009 888 vizualizări
Alaturi de CSM Focsani se pregatesc experimentatii fotbalisti Iulian Calin si Valentin Bors Echipa de futsal CSM 2007 Focsani a reluat incepind de ieri dimineata pregatirile, antrenindu-se pe terenul Milcovul 2. Turele de teren efectuate de echipierii formatiei de futsal aproape s-au suprapus, desfasurindu-se simultan cu sedinta de pregatire a colegilor de la fotbal pe iarba

Daca cei care activeaza pentru echipa de Liga a treia l-au avut in premiera in acest sezon pe antrenorul Damian Bancila la timona, jucatorii de la futsal au avut noutatile chiar printre ei. Cele mai sonore nume prezente la antrenament au fost ale fundasului Iulian Calin, pus pe liber de catre FC Panciu, si portarul Valentin Bors. Goalkeeperul focsanean se antreneaza cu formatia de fotbal in sala, nefiind sigura deocamdata inregimentarea sa la CSM 2007. Jucatorul de 26 de ani este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului din Vrancea, acesta trecind in carieria sa pe la cluburile Otelul Galati, FC Botosani si Concordia Chiajna. La echipa galateana de Liga I a prins nu mai putin de 18 partide oficiale. Din lotul echipei antrenate de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu mai fac parte momentan portarii Bogdan Apostol si Olarasu si jucatorii de cimp Catalin Curteanu, Florin Sararu, Marian Covaci, Sorin Popa, Cristi Munteanu si Gelu Vasilescu. La stadionul din Focsani se antreneaza constiincios de citeva zile si portarul Ionel Cristinel, care nu a mai intrat in vederile conducerii celuilalt club vrincean de Liga a treia, FC Panciu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.