Sport

Calificare in prelungiri pentru FC Panciu

Ciprian Fânaru
17 iul 2009 662 vizualizări
Zagon Papauti - FC Panciu 0 - 1(0 - 0), intr-un meci jucat miercuri in prima faza nationala a Cupei Romaniei u Marian Covaci si Madalin Ionica completeaza lotul deplasat in cantonamentul montan de la Frasin

Cealalta echipa din Vrancea care activeaza in esalonul trei, FC Panciu, a avut nevoie de prelungiri pentru a elimina formatia de liga a patra Zagon Papauti. Desi au controlat in mare parte ostilitatile la mijlocul terenului, pancenii nu au gasit drumul spre gol decit in minutele suplimentare. Cel care le-a dat lovitura de gratie ambitiosilor covasneni a fost atacantul Dobrescu. In minutul 96, acesta a urmarit inspirat o minge respinsa gresit de goalkeeperul gazdelor, a intrat in posesia ei si a inscris cu poarta goala. Vrincenii puteau sa obtina un succes mai clar, daca profitau de lovitura de pedeapsa acordata de arbitru in minutul 112. Dutu a irosit insa sansa de a majora scorul, trimitind peste poarta de la punctul cu var. Brigada de arbitri a fost formata din Attila Balint, Zoltan Simo si Botond Szakali, toti din Odorheiu Secuiesc. Ionica Serea a inceput meciul cu Gordin "" Stanciu, C. Stan, E. Stefan, Cl. Mihai "" Ionescu, Cioran, Dutu, Stoian "" Costin, Dobrescu. Au mai intrat: Constantinescu, Chivu, Ionica si Bira. Imediat dupa incheierea partidei, pancenii au facut un adevarat tur de forta, plecind catre localitatea suceveana Frasin, acolo unde se vor pregati pentru urmatoarele noua zile. Lotul luat de antrenorul Ionica Serea in stagiul de pregatire centralizat are in componenta si un nume nou, dar cunoscut microbistilor vrinceni. Este vorba de atacantul Marian Covaci, care sezonul trecut a evoluat pentru CSM Focsani, fotbalistul intelegindu-se la bani si semnind un contract cu FC Panciu. Probleme exista insa cu o alta achizitie a gruparii din Panciu care a vizat intarirea ofensivei, atacantul Florin Ciobotaru. Patronul Unirii Bolotesti (liga a patra), ultimul club la care a activat fotbalistul, nu prea este dispus sa-i acorde imprumutul pe un sezon la clubul pancean de Liga a treia. Surpriza lotului deplasat la Suceava este juniorul Madalin Ionica, de la FCM Adjud, jucator testat si pastrat in lot de antrenorii Serea si Bolocan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.