Sport

Primul meci si prima victorie pentru copiii de la Prosport 2009

Ciprian Fânaru
18 iul 2009 1329 vizualizări
La mijlocul acestei saptamini, sala Liceului cu Program Sportiv Focsani a gazduit o partida de fotbal juvenil

De aceasta data s-au infruntat grupele de copiii nascuti in 2000/2001 de la cluburile Prosport 2009 Focsani si CSM Focsani. Victoria a revenit primei echipe, care s-a impus cu scorul de 2 "" 0, marcatorii fiind Dobrescu si Ibrahim. Meciul s-a derulat pe parcursul a doua reprize a cite 25 de minute. Pustii de la CSM, care nu mai cunsocusera de mult infringerea, sint antrenati de Mircea Lazar, cel care de altfel l-a avut antrenor pe Laurentiu Muscalu, care ii pregateste pe micii fotbalisti de la Prosport. Lotul de jucatori este format din Valentin Panaghioiu, Alexandru Slavoiu, Robert Chivoiu, Victor Balerca, Bogdan Bors, Andrei Iacob, Robert Ramniceanu, Andrei Adam, Daniel Balaci, Adrian Mastacaneanu, Stefan Vladescu, Sergiu Bocarlau, Marian Fratila, Qozah Ibrahim, Radu Davide, Rares Dobrescu, Alexandru Casariu, Alexandru Panaite, Mihnea Amititeloaie, Alexandru Amititeloaie, Ioan Croitoru, Vlad Bercovici, Luca Danis, Alexandru Barla, Robert Herea, Rares Fistoc, Ionuà Uluitu, Dragos Grigoras, Adrian Nicoara si Paul Nita. Prosport 2009 Focsani face selectie permanenta la Stadionul Tineretului din Focsani, in fiecare zi de marti si vineri de la ora 18.00. Mai multe amanunte puteti afla de la profesor-antrenor Laurentiu Muscalu (0754.929.159). (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.