Sport

Florin Ciobotaru a semnat cu FC Panciu

Ciprian Fânaru
15 iul 2009 974 vizualizări
Formatia de Liga a treia FC Panciu a mai facut un transfer inainte de plecarea in cantonamentul montan de la Frasin

Alb-rosii s-au orientat si l-au transferat pe Florin Ciobotaru, care a semnat un contract valabil pe un an. Ciobotaru, 24 de ani, a evoluat ultima oara la echipa de Liga a patra Unirea Bolotesti, fiind unul dintre oamenii de baza, cu evolutii constant bune. Originar din Vidra, fotbalistul format la Liceul cu Program Sportiv Bacau a mai avut o perioada contact cu Liga a treia, evoluind un sezon si pentru Willy Bacau. Dupa ce l-au pierdut pe Mocanu, juniorul imprumutat sezonul trecut de la Dinamo Bucuresti, pancenii au cautat sa-si intareasca ofensiva si l-au inregimentat pe Ciobotaru. Acesta a fost folosit ca virf de antrenorul Ionica Serea in amicalul de la Rm. Sarat, dar poate juca si pe postul de mijlocas dreapta. Dupa cum ziarul nostru a anuntat recent, Cristi Gurguiatu nu a ramas la FC Panciu. Fundasul vrincean se afla in probe la gruparea de Liga a treia CF Braila, pentru care a evoluat si marcat in amicalul pe care aceasta l-a cistigat in fata conjudetenilor de la Viitorul Ianca. Pentru ca a lasat o impresie buna, din aceasta saptamina conducerea echipei CF Braila va incepe tratativele pentru cooptarea in lot a lui Gurguiatu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 17 ore, 39 minute, 13 secunde
sincere felicitari ciobi....meriti sa joci la un inalt nivel....bv...si bafta de viitor la panciu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.