Sport

Pancenii incep urcusul in Cupa pe terenul celor de la Zagon Papauti

Ciprian Fânaru
15 iul 2009 618 vizualizări
Zagon Papauti - FC Panciu, azi de la ora 17.30, in primul tur din Cupa Romaniei la fotbal Cealalta echipa vrinceana care activeaza in Liga a treia, FC Panciu, va juca primul meci oficial al sezonului astazi, cind va infrunta in primul tur national al Cupei Romaniei formatia Zagon Papauti.

Unul dintre numele inedite ale competitiei, gruparea din comuna covasneana Zagon este prima care iese in calea pancenilor in intrecerea fotbalistica eliminatorie. Programarea facuta de Federatia Romana de Fotbal a modificat si programul celor de la Panciu, care intentionau sa plece in cantonament pe data de 13 iulie. Astfel, lotul lui FC Panciu va face deplasarea catre localitatea suceveana Frasin imediat dupa incheierea meciului de la Zagon, urmind sa intre in regim de cantonament pina pe 26 iulie. Fostul cavaler al fluierului Ionica Serea, actualmente antrenor la FC Panciu, se va afla alaturi de echipa sa si va da indicatii de pe banca. Acesta se alatura lui Marius Bratu si Narcis Raducan pe lista celor care nu vor putea evolua pentru Stelele Vrancei in jocul contra CSM Focsani. In mod normal, pancenii nu ar trebui sa intimpine mari dificultati in meciul din Cupa, mai ales ca acestia au moralul ridicat in urma partidei amicale cu divizionara secunda CSM Rm. Sarat, in care au fost la un pas de victorie.

Brigada din Harghita

Lasind la o parte numele haios al adversarei, debutul in jocurile oficiale poate fi perturbat doar de traseul care tebuie parcurs pina in Covasna, si de brigada de arbitri din judetul Harghita. Aceasta este compusa din centralul Attila Balint, asistentii Botond Szakali (Odorheiu Secuiesc) si Zoltan Simo (Cristuru Secuiesc). Tot din Odorheiu Secuiesc este si rezerva Andras Benedek, iar observator federal a fost delegat Iosif Olah din Sf. Gheorghe. Staff-ul gruparii pancene nu are prea multe informatii despre oponentii de la Zagon, dar obiectivul e clar, anume accederea in turul urmator. "Nu stim nimic despre adversarii din Covasna, dar cu siguranta vrem sa ne calificam. Dupa aceea o sa plec cu echipa in cantonament, asa ca nu voi juca azi pentru Stele. Voi mai evolua doar daca trec si ei mai departe", ne-a declarat Ionica Serea, tehnicianul formatiei FC Panciu. Acesta i-ar putea trimite azi in teren pe Gordin "" Vasii, Parlac, Constantinescu, R. Stan "" Ungureanu, Cioran, Dutu, Chivu "" Costin, Predoiu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.