Sport

Duel Vrancea - Focsani in Cupa Romaniei

Ciprian Fânaru
15 iul 2009 824 vizualizări
Stelele Vrancei - CSM Focsani, azi de la ora 17.30, in faza nationala a Cupei Romaniei u partida de pe Milcovul propune si un duel intre juniorii de la CSM si formatia de old-boys a Stelelor u acestea vor trebui sa se descurce fara aportul unor titulari precum Serea, Raducan sau Bratu, ocupati cu antrenoratul si conducerea echipelor la care activeaza

Prima faza nationala a Cupei Romaniei porneste astazi la drum cu cele doua echipe vrincene din Liga a treia printre competitoare. Faza a doua a Cupei Romaniei Timisoreana, la care vor participa 70 de echipe cistigatoare ale jocurilor din faza I si celelalte 10 echipe din Liga a 3-a, in total 80 de echipe, este programata sa aiba loc azi dupa-amiaza. Una dintre cele mai interesante dispute va fi cea dintre CSM Focsani si Stelele Vrancei. Daca echipa-fanion se afla la debutul in aceasta competitie, fostii fotbalisti si arbitri care compun selectionata Stelelor au deja la activ eliminarea citorva formatii de judet. Acestia au trecut pe rind de Unirea Pufesti cu 2 "" 1, Victoria Gologanu cu 4 "" 1 si de National Golesti, scor 3 - 2 dupa prelungiri. In finala fazei judetene a Cupei, "victima" FC Dumitresti s-a inclinat cu scor de neprezentare, 0 "" 3, in fata echipei care ii are in componenta pe Vasile Burga sau Marius Martis, trimitind formatia creata special pentru intrecerea knock-aut in prima runda la nivel national. Daca Stelele vin dupa prestatia din finala contra campioanei judetului FC Dumitresti prin care au incintat spectatorii, adversarii de la CSM Focsani nu traverseaza o perioada tocmai fasta. Focsanenii au pierdut primul si pina acum singurul meci din acest sezon, disputat in compania echipei secunde a Otelului Galati. Razboiul "fratricid" Vrancea "" Focsani va fi arbitrat de Alin Samoila, ajutat la cele doua linii de Ionut Paraschiv si Luci Stanila. Dupa ce capitanul lui CSM Focsani, Octavian Bucataru, a fluierat in finala dintre Stele si FC Dumitresti, astazi se va consemna o noua situatie inedita, aceasta deoarece Samoila va imparti dreptatea intr-o partida in care evolueaza Marius Martis, seful "fluierasilor" din Vrancea si implicit al sau. Rezerva va fi Dorinel Meirosu, iar observator federal a fost desemnat Cristinel Rusu. Daca la sfirsitul celor 90 de minute scorul va fi egal, vor urma doua reprize de prelungiri, apoi daca egalitatea se mentine se vor executa lovituri de departajare. Stelele nu vor putea conta pe serviciile lui Narcis Raducan si Marius Bratu, directorul sportiv de la Unirea Urziceni fiind plecat in Scotia cu echipa sa, iar antrenorul cu portarii de la FC Timisoara este in cantonament cu gruparea viola. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.