Sport

Baschetbalistul Catalin Petrisor joaca in amicalele contra Austriei

Ciprian Fânaru
14 iul 2009 687 vizualizări
focsaneanul Alexandru Nistor se pregateste in Tabara Gigantilor , destinata performerilor din minibaschet

Lotul U18 masculin al Romaniei, care s-a aflat in pregatire la Oradea sub comanda antrenorilor Cristian Achim si Mihai Petrut, are programate in aceste zile doua jocuri de verificare. Lotul reprezentativ a facut de ieri deplasarea in Austria, unde la Treischirchen, 50 km sud de Viena, va disputa doua partide amicale in compania lotului similar al tarii gazda. Dupa ce s-a aflat pe teren in meciurile disputate de reprezentativa de baschet sub 18 ani in Ungaria, focsaneanul Catalin Petrisor va evolua pentru nationala si in Austria. Baschetbalistul legitimat la Liceul cu Program Sportiv Focsani a mai avut alaturi la lot inca doi colegi, Szabolcs Forreiter si Emil Stavarache, in cele din urma doar Petrisor fiind pastrat de selectionerul tricolorilor. Sportivul focsanean este de altfel om de baza in echipa U18, pentru care a jucat ca titular in toate partidele premergatoare turneului final rezervat acestei categorii de virsta. Partidele in compania austriecilor s-au jucat ieri si astazi. Campionatul European de baschet U18 este programat sa se desfasoare incepind cu 21 iulie, urmind sa fie gazduit de capitala Bosniei, Sarajevo. Un alt baschetbalist vrincean de perspectiva, Alexandru Nistor, a fost remarcat in cadrul Campionatului National de Minibaschet derulat la sfirsitul lunii trecute, fiind chemat in cadrul "Taberei Gigantilor". In Taberele Cerbul si Vinatorul din judetul Dimbovita, Nistor se va pregati alaturi de alti 20 de tineri baschetbalisti legitimati la cluburi din intreaga tara si va disputa citeva jocuri de pregatire, cu adversari care vor fi stabiliti ulterior. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.