Sport

Cristi Gurguiatu ar putea sa nu ramina la FC Panciu

Ciprian Fânaru
13 iul 2009 841 vizualizări
Cu toate ca s-a prezentat la reunirea lotului formatiei FC Panciu, fundasul Cristian Gurguiatu s-ar putea sa nu ramina la aceasta grupare in campionatul viitor

Gurguiatu, care s-a pregatit alaturi de panceni timp de doua saptamini si a jucat si meciul de verificare disputat de alb-rosii impotriva celor de la CSM Rm. Sarat, este pe punctul de a parasi echipa. Motivul este legat de latura financiara, care se pare il nemultumeste pe fundasul focsanean. Pentru acesta, una dintre optiuni se numeste CSM Focsani, echipa la care de altfel a mai evoluat in trecut, dar nu este exclus ca in cele din urma Gurguiatu sa ajunga inapoi la gruparea la care a evoluat pina sa trateze cu FC Panciu, adica la Dunarea Calarasi. In alta ordine de idei, portarul Ionel Cristinel, pus recent pe liber de clubul din Panciu, a incercat o reconciliere cu stafff-ul tehnic si implicit o reintoarcere la echipa, care totusi nu pare dispus sa il reprimeasca in lot pe goalkeeper. Dupa ce atacantul Mihai Andries, un alt jucator care s-a aflat in tratative cu FC Panciu, a semnat in cele din urma cu divizionara secunda Cetatea Suceava, nu este exclus ca si alti fotbalisti aflati in probe sa vrea se orienteze catre alte cluburi. Si fundasul Iulian Calin, care nu mai intra in vederile antrenorilor Serea si Bolocan pentru noul sezon, are varianta unei intoarceri la echipa-fanion. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 22 ore, 18 minute, 52 secunde
cristi si iulian , avem nevoie de voi la asa zisa echipa fanion... va asteptam; forza csm focsani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.