Sport

Echipa de volei va juca turnee finale in loc de play-off sau play-out

Ciprian Fânaru
11 iul 2009 788 vizualizări
Dupa ce timp de doi ani la finalul sezonului regulat se juca play-off si play-out, la care participau primele opt, respectiv ultimele patru formatii clasate, Federatia Romăna de Volei a hotarit sa revina la turneele finale pentru stabilirea campioanei.

în campionatul care anul acesta va lua startul pe 10 octombrie, sezonul regulat se va incheia pe 20 martie 2010. Dupa aceea vor incepe turneele locurilor 1-4, programate in intervalele 26-28 martie, 9-11 aprilie, 16-18 aprilie si 23-25 aprilie, cu primele patru clasate ca gazde, incepind cu ocupanta locului al patrulea. în faza finala, rezultatele directe se pastreaza. Exista posibilitatea ca turneele 5-8 si 9-12 sa nu fie gazduite de fiecare echipa in parte, ci sa se desfasoare numai un turneu, pe teren neutru, motivatia fiind de ordin financiar. Si Cupa Romaniei va avea un sistem nou de derulare. Pentru desemnarea cistigatoarei acestui trofeu, vor fi organizate in luna octombrie turnee care vor dura patru zile, fara vreo zi pauza. Promovata in Divizia A1 la volei, CSM Focsani va juca in prima faza a Cupei Romaniei impotriva echipei Penicilina Iasi, pe propriul teren. Invingatoarea din aceasta confruntare va evolua in ziua urmatoare impotriva echipei Volei Club 2004 Tomis Constanta. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.