Sport

Daniel Ianus s-a accidentat si a pierdut Europeanul de rugby in 7

Ciprian Fânaru
10 iul 2009 650 vizualizări
Nationala de rugby in 7 a Romaniei se pregateste sa joace la finalul acestei saptamini la turneul final al Campionatului European din Germania, de la Hanovra, acolo unde va avea ca adversare in grupe selectionatele din Franta, Moldova, Rusia si Germania.

Pina in acest moment au fost 15 jucatori la antrenamente, dar astazi lotul se va reduce la 10, numarul de rugbysti acceptati de oficiali pentru acest turneu. Este cert insa faptul ca Florin Surugiu va fi capitanul echipei noastre, ca unul dintre rugbystii cu cea mai mare experienta la acest nivel. Din lotul largit a facut parte si Daniel Ianus, sportiv format la Liceul cu program Sportiv Focsani. Fostul capitan al nationalelor U18 si de tineret Ianus, care in prezent activeaza la Steaua Bucuresti, avea destule sanse sa fie pastrat in cadrul lotului reprezentativ, dar accidentarea suferita de curind il va obliga sa ramina acasa. Primul meci al Romaniei va fi simbata impotriva Frantei. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.