Sport

Focsaniul s-a reunit pentru un nou sezon in Liga a treia

Ciprian Fânaru
8 iul 2009 1033 vizualizări
La primul antrenament au participat 24 de jucatori, multi dintre acestia promovati de la echipele de juniori u intinerirea lotului face parte din strategia adoptata de club u antrenorul demisionar Damian Bancila a participat la sedinta de pregatire, existind posibilitatea ca acesta sa revina pe banca focsanenilor

Echipa de fotbal CSM Focsani s-a reunit ieri dimineata la stadionul Milcovul, pentru primul antrenament din acest sezon. La sedinta de pregatire derulata pe gazonul de pe "Milcovul 2" s-au prezentat 24 de jucatori, destui dintre acestia fiind juniori din curtea proprie, promovati la echipa mare. Valul tinar este format din Nistoroiu, Radu, Dumitriu, Dima, Alecsandrescu, Mindrescu, Tirca, Tilvar, Sontu, Spiru, Sava, Lida, Sergiu Lazar, Samoila si Sapunaru. La echipa s-a pastrat aproape in totalitate nucleul de baza, cu jucatori experimentati, compus din portarul Ivanciu si jucatorii de cimp Craciun, Toader, Bucataru, Toma, Botezatu. De la reunire a lipsit cuplul de atac des utilizat de antrenorul Damian Bancila in campionatul trecut. Marian Covaci si Mihai Andries s-au antrenat cu divizionara secunda Cetatea Suceava, dar se pare ca doar cel din urma va fi pastrat in lotul bucovinenilor. Mijlocasul Silviu Moise, care la rindul sau a prins destule meciuri ca titular, se afla in tratative cu CSM Rm. Sarat, formatia din seria Focsaniului care a promovat in esalonul secund. Altor doi jucatori de baza, Sararu si Curteanu, alaturi de Toader si Bucataru, li s-au facut contracte pentru futsal, pentru a reduce cheltuielile, dar vor putea fi solicitati si pentru a juca la iarba. In afara de portarul George Marcu, promovat de la juniori, noutatile se numesc Marian Busuioc, venit de la FC Dumitresti si Cosmin Milea de la Vointa Deep Serv Odobesti. Incepind de azi, lotului focsanean i s-ar putea alatura portarul Aldea, jucator crescut de Jiul Petrosani si care sezonul trecut a evoluat pentru FC Panciu. Mutarea are sanse de realizare, unul dintre motivele despartirii de panceni fiind faptul ca acestia au momentan patru portari in lot.


Arbitrul Martis, prezent la antrenament


Antrenamentul condus de Aurel Pastia a consemnat si doua prezente inedite, goalkeeper-ul veteran de la Dumitresti Ion Paraschiv si arbitrul divizionar A Marius Martis, care s-au bagat si la jocul pe teren redus. O alta posibila achizitie ar putea fi mijlocasul Ungureanu, care va fi cel mai probabil pus pe liber de catre FC Panciu. Jucatorii au efectuat mai intii o alergare de aproximativ 20 de minute, dupa care au trecut la un joc scoala, tehnicianul Pastia ordonind apoi o serie de abdomene si miscari de stretching. Surprinzatoare a fost prezenta la reunire a antrenorului Damian Bancila, cel care a fost principalul focsanenilor in editia trecuta de campionat. Acesta a avut o discutie cu presedintele Dan Dumitru si nu este deloc exclus sa asistam la o revenire a tehnicianului pe banca CSM-ului. Acesta a pus insa citeva conditii pentru a reveni la conducerea echipei. "Trebuie fara discutie sa existe comunicare in cadrul clubului, intre toate compartimentele si sa fie trasate sarcini precise pentru fiecare, sa se stie ca Dan Dumitru este, spre exemplu, sef peste partea de fotbal. Fiecare sa-si cunoasca atributiile si sa nu mai existe vinzoleala la club", si-a expus Bancila punctul de vedere. "Eu nu iau taurul de coarne decit in anumite conditii", a intarit si presedintele onorific Dan Dumitru. Astazi va avea loc un nou antrenament, cu incepere de la ora 10.30, locatia cantonamentului de vara urmind sa fie stabilita ulterior. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 minute, 14 secunde
cu acest lot intinerit la anul vom lupta pentru evitarea retrogradarii!!!! criza ne-a adus la aceasta situatie. la panciu situatia este mai buna, deoarece ei s-au axat numai pe fotbal ...la focsani se citeste integral
, acum 739399 zile, 11 minute, 14 secunde
de ce sa ne gindim doar loa rau?putina ambitie si imaginatie nu se poate?faceti treaba buna pe teren si incepeti sa dati goluri si cistigati prin mine un nou suporter!BRUTUS. Salutari GARDIANULUI!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.