Sport

Victorii pe linie pentru juniorii de la CSM Focsani

Ciprian Fânaru
6 iul 2009 691 vizualizări
Ieri au avut loc partidele din cadrul turneului amical Cupa Muncipiului Focsani , competitie fotbalistica rezervata copiilor.

Aceasta a adunat in cele din urma la start sase echipe : CSM Focsani, Vointa Sihlea, AS FC Unirea Focsani, Onyx Rimnicu Sarat, Vointa Deep Serv Odobesti si Fan Club Steaua Marasesti. Dacia Buzau nu a mai onorat invitatia clubului focsanean, astfel ca micii fotbalisti de la Rimnicu Sarat au fost singurii competitori care au provenit din afara judetului Vrancea. Intrecerea dedicata sectorului juvenil s-a derulat la mai multe categorii de virsta, maiestria in manevrarea balonului fiind dovedita de juniorii nascuti in 1996 "" 1997, in 1998 "" 1999 si de cei nascuti in si dupa anul 2000. Finalele de la cele trei categorii de virsta au fost cistigate toate de echipele clubului CSM Focsani. Scorul finalei juniorilor 1996 "" 1997 a fost CSM Focsani "" Vointa Sihlea 4 "" 3 (dupa penaltyuri), al finalei 1998 "" 1999 a fost CSM Focsani - AS FC Unirea Focsani 7 "" 1, in timp ce in finala de la 2000 CSM Focsani s-a impus la limita in fata pustilor buzoieni de la Onyx Rimnicu Sarat, scor final 2 "" 1.Toate partidele juniorilor s-au disputat ieri dimineata, simultan, pe cele trei terenuri din incinta Stadionului "Milcovul". Organizatorii sau fost Consiliul Local, Directia de Sport, Asociatia Judeteana de Fotbal si clubul CSM Focsani. Acestia i-au premiat pe micutii fotbalisti de la echipele cistigatoare cu diplome, cupe si bani. Principalul promotor al organizarii la Focsani a unui astfel de turneu a fost Dan Dumitru, directorul onorific al CSM Focsani si cel care se ocupa de bunul mers al echipelor de copii si juniori din cadrul clubului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.