Sport

Concurs de sah de zilele Focsaniului

Ciprian Fânaru
2 iul 2009 1043 vizualizări
In zilele de 4 si 5 iulie se va desfasura concursul de sah Zilele municipiului Focsani . Locatia care va gazdui aceasta intrecere este Cantina Grupului Scolar de Industrie Usoara din Focsani.

Structura competitiei este compusa din Open A si Open B. Primul este rezervat seniorilor legitimati sau neligitimati, in timp ce la al doilea vor putea sa concureze juniori si copii legitimati ori neligitimati. Sistemul de joc va fi cel elvetian, cu 7, 9 sau 11 runde, in functie de numarul de participanti. Rundele vor avea loc pe 4 si 5 iulie intre orele 13.00 si 20.00, premierea fiind programata pe 5 iulie, de la ora 19.00. Primii clasati vor primi din partea Primariei o diploma si premii in bani. La organizarea intrecerii vor mai colabora Clubul Sportiv Municipal Focsani si Asociatia Judeteana de Sah Vrancea. Sedinta tehnica si inscrierile se vor derula pe data de 4 iulie, cu incepere de la ora 13.00, la care participantii vor trebui sa prezinte acte sau copii dupa acte de identitate. Pentru inscriere, doritorii sint rugati sa sune la numerele de telefon 0721/249766 (Mihai Strimbu) sau 0732/092010 (Dan Toma). (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.