Sport

FC Panciu s-a reunit aseara

Ciprian Fânaru
2 iul 2009 840 vizualizări
La antrenamentul de ieri erau asteptate circa sapte nume noi in echipa

Echipa de Liga a treia FC Panciu s-a reunit ieri seara pe propriul teren. Formatia antrenata de Ionica Serea nu s-a mai strins la stadion la ora 10.00, cum era prevazut initial. De dimineata, angajatii care se ocupa de starea stadionului si a gazonului au facut ultimele pregatiri pentru ca totul sa fie in regula. Primul antrenament din sezonul 2000/2010 a inceput de la ora 17.00 si a insemnat o miscare binevenita, dar mai ales un prilej de revedere intre fotbalisti. Conducerea clubului pancean n-a stat cu miinile in sin si s-a miscat destul de rapid in vederea intaririi lotului. Astfel, la antrenamentul de ieri erau asteptate mai multe fete noi. Printre acestea, nume surprinzatoare si cunoscute, precum atacantul Mihai Andries, botosaneanul care in sezonul trecut a evoluat pentru CSM Focsani. O alta intarire a venit tot de la colega de serie, fundasul Ionut Constantinescu fiind si el asteptat sa semneze cu FC Panciu, dupa ce la finalul campionatului trecut a aflat ca nu mai intra in vederile clubului-fanion al Vrancei. Cristi Gurguiatu, un alt fundas care a jucat si pentru echiupa de futsal a Focsaniului era de asemenea in atentia gruparii vrincene pentru un transfer. Jucatorii Florin Ciobotaru si Ionut Potop, sint printre cei vehiculati ca ar fi doriti la FC Panciu, asupra lor planind insa incertitudinea suspendarii lor in urma semifinalei Cupei Romaniei dintre Dany Trans Vidra si FC Dumitresti. Capatina si Vasii, ambii de la divizionara D Flacara Urechesti, sint doi fotbalisti de perspectiva "ochiti" de-a lungul play-off-ului judetean de catre tehnicianul Ionica Serea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.