Sport

Focsaniul va avea si anul viitor echipa de futsal de prima liga

Ciprian Fânaru
2 iul 2009 739 vizualizări
Lotul echipei de fotbal in sala s-a reunit ieri in vederea pregatirii noului sezon u Liga intii a suferit modificari, CSM Focsani urmind sa aiba 13 deplasari in intreaga tara u jucatorii, inclusiv cei de la iarba au primit asigurari ca isi vr primi banii si o parte din primele restante

Echipa de futsal CSM 2007 Focsani s-a reunit ieri dimineata, la Sala Polivalenta, pentru primul antrenament din noul sezon. Cu toate ca la nivelul lotului plana o stare de incertidudine, toti componentii formatiei s-au prezentat la ora 11.00 la Polivalenta si s-au pus la dispozitia antrenorilor Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu. Dupa incalzire, focsanenii au fost impartiti in doua echipe si au incins un joc scoala, care i-a pus serios la treaba dupa scurta vacanta. Totul a fost destul de intens si a durat putin peste 40 de minute. La prima miscare din noul sezon s-au prezentat portarii Manuel Ivanciu si Bogdan Apostol, dar si jucatorii Florin Sararu, Catalin Curteanu, Octavian Bucataru, Valentin Toader, Marian Covaci, Cristian Munteanu, Sergiu Sava, Ciprian Dumitru, Marius Patrascu, Sorin Mindrescu si Sorin Popa. Dupa ce au incheiat conturile cu mingea, jucatorii de la futsal au fost strinsi in vestiar, unde au fost pusi la punct cu programul din perioada urmatoare si li s-a comunicat faptul ca echipa va evolua si sezonul urmator in primul esalon. Profesorul Marian Radulescu, directorul clubului CSM 2007 Focsani, a rispit indoiala cu privire la inscrierea in campionat. "Fara nici un dubiu, Focsaniul va evolua si la anul in Liga intii. Se vor lua bani din alt trimestru pentru a acoperi cheltuielile din lunile care urmeaza. Campionatul urmator va fi unul mult mai puternic, fiindca e cu totul altceva sa joci 26 de meciuri tur "" retur. Dupa cum a decis Federatia, vom juca intr-o singura serie, mult mai puternica, va fi mult mai motivant si pentru voi sa dati piept cu formatii din toata tara", le-a spus Marian Radulescu jucatorilor. Directorul CSM Focsani le-a raspuns fotbalistilor de la iarba, care l-au chestionat cu privire la data in care isi vor incasa lefurile. "Am facut documentatia, toate actele necesare, depinde acum doar de domnul primar. Asteptam sa ne intre banii in cont", a precizat Radulescu.

Urmatoarea intilnire va avea loc luni, 6 iulie

Primarul Decebal Bacinschi a trecut la rindul sau pe la Sala Polivalenta si a stat de vorba si cu cei care fac parte din lotul echipei de fotbal in sala. De mentionat faptul ca din sezonul viitor Federatia Romana de Fotbal a decis sa infiinteze o prima liga care sa contina doar o serie, cu formatii din toata tara. 14 cluburi in primul esalon inseamna asadar 26 de partide pentru CSM Focsani, 13 in tur si 13 in retur. Exista asadar premisele unor noi dispute memorabile, cum au fost cele cu United Galati, ACS Odorheiul Secuiesc ori Concordia Chiajna, dar si un traseu mult mai dificil, care e posibil sa creeze emotii in privinta retrogradarii. Tehnicianul de la futsal, Petrache Gurguiatu, le-a transmis elevilor sai ca urmatoarea intilnire va avea loc luni, 6 iulie, de la ora 16.00, tot la Polivalenta. Exista insa posibilitatea ca programul sa sufere modificari, tinind cont de manifestarile care sint prevazute sa se desfasoare cu ocazia Zilelor Focsaniului, unele dintre acestea cum ar fi concursul de dans, urmind sa fie gazduite chiar de cea mai mare sala din judet. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.