Sport

Vali Ion, in selectia de la Tg. Neamt

Dan Chiriac
29 iun 2009 731 vizualizări
Fotbalistul Valentin Ion, de la AS FC Unirea Focsani, participa in aceste zile la selectia nationala a jucatorilor nascuti in anul 1994.

Cei mai buni 90 de jucatori din tara, la aceasta categorie de virsta, vor fi urmariti la lucru de antrenorii lotului national, care vor selecta la final cei mai buni 20 de jucatori. Cluburile din zona de sud-est care au fotbalisti la aceasta selectie sint din Constanta, Galati, Berca, Buzau si Focsani. Selectia va dura trei zile, timp in care vor fi organizate patru meciuri. Selectia este supravegheata de directorul compartimentului de juniori din Federatia Romana de Fotbal, Dan Ionescu. Vali Ion este insotit la Tg. Neamt de antrenorul sau de la club, Nicolae Petrea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 5 minute, 13 secunde
Felicitari viitorului fotbalist si eternului descoperitor de talente din Vrancea , dl. Nicolae Petrea. Inca o data a demonstrat ca nu mor caii cand vor cainii.
, acum 739399 zile, 1 ora, 5 minute, 13 secunde
Bravo ,Vali ! Nu insela asteptarile antrenorului tau.Arata tot ce poti acolo!aAsteptam o noua valoare a fotbalului vrancean! Ia-o pe urmele lui Narcis Raducanu! Felicitari antrenorului pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.