Sport

250 lei de echipa costa meciurile din semifinale

Dan Chiriac
26 iun 2009 731 vizualizări
Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea a anuntat ieri ca echipele care vor juca in semifinalele din Cupa Romaniei vor trebui sa achite cite 250 de lei

"Aici este inclus baremul de arbitraj si taxele pentru cosmetizarea terenului, respectiv brancardieri, magazionerul si tusarea terenului. Chiria terenului nu va fi suportata de formatii. De asemenea, AJF Vrancea va organiza finala Cupei Romanieri si va suporta toate cheltuielile legate de organizare, inclusiv baremul de arbitraj", ne-a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Prima semifinala, dintre Stelele Vrancei si National Golesti se va juca simbata, de la orele 17.30, pe stadionul Milcovul. Meciul dintre Dany Trans Vidra si FC Dumitresti se va juca duminica, de la orele 18.00. Comisia de Arbitri urmeaza sa anunte brigazile de arbitri pentru partidele de la finalul saptaminii, care se vor juca pe stadionul "Milcovul". (Dan CHIRIAC)

Rezultate sferturi:

SteleleVrancei - Victoria Gologanu 4 "" 1

Victoria Bordeasca - National Golesti 2 "" 5

Vointa Cirligele "" FC Dumitresti 0 "" 2

Dany Trans Vidra "" FCM Adjud 3 "" 2


Semifinale:

Stelele Vrancei - National Golesti - simbata orele 17.30

Dany Trans Vidra - FC Dumitresti - duminica - orele 18.00


CSM Focsani si FC Panciu debuteaza pe 15 iulie in Cupa Romaniei


Federatia Romana de Fotbal a decis ca primul tur din faza nationala a Cupei Romaniei sa se dispute pe 15 iulie. La aceea data vor intra in competitie si cele doua echipe de Liga a treia din Vrancea, CSM Focsani si FC Panciu. Abia promovata in acest esalon, FC Dumitresti nu beneficieaza de acest statut si va trebui sa joace in faza judeteana. Tot pe 15 iulie, cistigatoarea fazei judetene va juca in prima faza nationala. Este foarte posibil ca una din cele doua echipe care au evoluat anul trecut in Liga a treia sa intilneasca cistigatoarea fazei judetene. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.