Sport

Otelul merge mai departe

Dan Chiriac
25 iun 2009 923 vizualizări
CSM Focsani - Otelul Galati 1 - 3 (0 - 1), in ultimul meci de la turneul de zona

Otelul Galati a cistigat faza zonala a campionatul national de fotbal rezervat jucatorilor nascuti in 1994. Otelul avea nevoie de un rezultat de egalitate in ultima partida, cea cu CSM Focsani, pentru a obtine accesul in faza urmatoare. Galatenii au deschis scorul din primele cinci minute si au pastrat diferenta pina la pauza. Dupa reluare, tot Otelul a marcat, dupa o faza in doi creata de atacantii galateni. Golul de onoare al CSM-ului a fost reusit de Sorin Sapunaru, care a inscris dintr-o lovitura libera de la 30 de metri. CSM Focsani a jucat cu Trifan - Lazar, Neagu, Gheba, Dascalu - Sapunaru, Namolosanu, Lera, Stratulat - Croitoru, Stoian. Au mai intrat Ilie, Labunt, Toader, Preda. In al doilea meci al zilei, Gloria Buzau a trecut cu 2 - 0 de Juventus Tandarei. Echipa ialomiteana a avut doua ocazii imense de a deschide scorul, inainte ca buzoienii sa marcheze dupa ce apararea adversa a facut gresit pasul la ofsaid. Actul secund a adus golul doi al buzoienilor. Partida a inceput tirziu, dupa ce ambulanta a sosit la stadion cu o intirziere de 25 de minute. Duminica seara, CSM Focsani reusise sa se impuna in fata formatiei Juventus Tandarei, scor 3 - 0. In al doilea meci al zilei de duminica, Otelul Galati si LPS Buzau au oferit o partida frumoasa, incheiata cu victoria cu 1 - 0 a primei echipe. Luni, LPS Buzau a trecut cu 3 - 0 de CSM Focsani, iar Otelul a invins cu 3 - 1 pe Juventus Tandarei. In faza urmatoare s-a calificat formatia Otelul Galati, care va sustine turneul semifinal intre 2 si 6 iulie. (Dan CHIRIAC)

Duminica

Juventus Tandarei - CSM Focsani 0 - 3

LPS Buzau - Otelul Galati 0 - 1


Luni

Juventus Tandarei - Otelul Galati 1 - 3

CSM Focsani - LPS Buzau 0 - 3

Marti - zi de pauza

Miercuri

LPS Buzau - Juventus Tandarei 2 - 0

CSM Focsani - Otelul Galati 1 - 3


CLASAMENT


1. Otelul 9p 7 - 2

2. LPS Buzau 6p 5 - 1

3. CSM Focsani 3p 4 - 6

4. Tandarei 0p 1 - 8


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.