Sport

Micile vedete au adus lumea la stadion

Dan Chiriac
24 iun 2009 756 vizualizări
Copiii mai multor personalitati din lumea fotbalului au jucat luni seara intr-o partida amicala desfasurata pe stadionul Milcovul 3.

CSM Focsani, grupa 2001 - 2002, a dat piept cu echipa Academica Focsani, o formatie noua alcatuita de fostul antrenor de la CSM Focsani, Marian Brutaru. Pe teren au fost copiii lui Dan Dumitru - Alexandru Dumitru, Viorel Paizan - Andrei Paizan, Iulian Calin - Raul Calin. La Academica Focsani a jucat Bogdan Brutaru, baiatul lui Marian Brutaru. Parintii copiilor au fost prezenti pe marginea terenului. Multe doamne au ales sa-si urmareasca la lucru copiii care au alergat dupa minge pe parcursul a trei reprize. La final, CSM Focsani s-a impus cu 9 - 4, dupa un meci frumos, cu faze spectaculoase. Cele mai multe goluri au fost marcate de Alexandru Dumitru. Presedintele de la CSM Focsani a anuntat cu aceasta ocazie ca la turneul organizat cu ocazia Zilelor municipiului Focsani sint asteptate in primul rind cluburile din judet, printre care AS FC Unirea Focsani, Stiinta Focsani, FC Panciu, Vointa Sihlea, Prosport Focsani sau alte cluburi afiliate. Competitia se va disputa la grupele de virsta 1996 - 1997, 1998 - 1999, 2000 - 2001. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 15 ore, 55 minute, 23 secunde
Fratele meu , tu stii ce inseamna personalitate? Termenul corect era "oameni din lumea fotbalului vrancean" , nu personalitati. Am deschis articolul curios la maxim.....ma asteptam sa fie macar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.