Sport

Succes la debut

Dan Chiriac
23 iun 2009 890 vizualizări
CSM Focsani - Juventus Tandarei 3 - 0 (2 - 0), in primul meci de la turneul de zona Duminica seara, au debutat la Focsani partidele fazei zonale in campionatul national de fotbal rezervat jucatorilor nascuti in 1994.

CSM Focsani a reusit o victorie importanta in fata formatiei Juventus Tandarei si va incerca sa se califice la turneul semifinal care va avea loc saptamina viitoare. Partida cu ialomitenii a fost dominata in mare parte de jucatorii pregatiti de Daniel Banica si Alin Samoila. In prima repriza focsanenii au marcat de doua ori prin Stoian si Stratulat. Si in actul secund meciul a fost la discretia CSM-ului, care a inchis meciul prin golul reusit de Toader. Cei doi antrenori au trimis pe teren urmatorul 11: Trifan - Andronic, Gheba, Neagu, Lazar - Sapunaru, Namolosanu, Lera, Stratulat - Croitoru, Stoian. Au mai intrat: Dascalu, Bitaleanu, Toader, Preda, Paduraru. "Sint multumit de jocul prestat de baieti, ii felicit pentru evolutia pe care au avut-o. Sper sa continue la fel si sa aiba rezultatele dorite. Ne vom juca sansa pina la capat, desi ne asteapta doua meciuri grele cu Buzaul si Galatiul", ne-a spus Daniel Banica. In al doilea meci al zilei de duminica, Otelul Galati si LPS Buzau au oferit o partida frumoasa, presarata cu citeva faze spectaculoase. Galatenii au marcat o singura data si au reusit sa-si pastreze avantajul pina la finalul meciului. Aseara, Juventus Tandarei a intilnit pe Otelul Galati, iar focsanenii au jucat cu LPS Buzau. Partidele s-au jucat dupa inchiderea editiei noastre. Azi va fi zi de pauza, urmind ca miine dimineata sa ia sfirsit acest turneu. CSM Focsani va da piept cu Otelul Galati, un meci care ar putea decide cstigatoarea fazei zonale. (Dan CHIRIAC)

Duminica

Juventus Tandarei - CSM Focsani 0 - 3

LPS Buzau - Otelul Galati 0 - 1


Luni

Juventus Tandarei - Otelul Galati

CSM Focsani - LPS Buzau

Marti - zi de pauza

Miercuri

9.30: LPS Buzau - Juventus Tandarei

11.00: CSM Focsani - Otelul Galati


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.