Sport

Nu vine Oprisan!

Dan Chiriac
23 iun 2009 858 vizualizări
Venirea antrenorului care a acumulat zece puncte intr-un campionat intreg, Puiu Oprisan, este infirmata de conducatorii CSM-ului u Se pensioneaza, nu poate concura pentru un asemenea post , a precizat Marian Radulescu, directorul CSM 2007 Focsani u Adrian Toma se afla pe lista de propuneri, cel putin pentru postul de secund

Oficialii clubului CSM 2007 Focsani au infirmat ieri varianta ca Puiu Oprisan ar putea sa-i ia locul lui Damian Bancila pe banca tehnica a focsanenilor. Dan Dumitru, unul dintre membrii Consiliului Director de la CSM ne-a spus ieri ca nu decide de unul singur la echipa, dar ca in acest moment nu se pune problema ca Oprisan sa fie instalat pe banca tehnica a focsanenilor. "Deocamdata, Bancila este antrenor la CSM si pina in acest moment nu s-a stabilit nimic. Nu se pune problema sa vina Oprisan, este doar o varianta scoasa de unii!", ne-a spus Dan Dumitru. Directorul clubului CSM 2007 Focsani a mentionat foarte clar ca antrenorul CSM-ului in acest moment este Dan Bancila si ca Oprisan nu poate veni pe banca tehnica pentru ca nu indeplineste conditiile. "Nu s-a stabilit nimic deocamdata, abia azi vom avea o sedinta in care vom stabili o strategie pentru anul urmator. Din punctul nostru de vedere echipa are un antrenor, pe Dan Bancila. Varianta cu Puiu Oprisan circula pe la fotbal, dar astea nu sint decit discutii colaterale! Si oricum, am inteles ca Oprisan urmeaza sa se pensioneze, asa incit nu poate concura pentru un asemenea post", ne-a spus Marian Radulescu. Daniel Gongu a avut o alta propunere, linga actuala banca tehnica. "Nu sint la curent cu aceasta presupusa numire desi sint presedintele Comitetului Director al CSM 2007. Nu stiu cine a facut acele declaratii, dar propunerea noastra este alta. Deocamdata trebuie sa vorbim cu Bancila si apoi vom vedea daca avem nevoie de alt antrenor. Pina atunci Bancila este principal la Focsani", ne-a spus Daniel Gongu, presedintele Comitetului Director al CSM Focsani. Acesta l-a propus printre antrenorii echipei pe Adrian Toma, unul dintre cei mai experimentati jucatori. "Vine din grupul jucatorilor, are experienta, a jucat in Liga intii, ar fi o propunere buna cel putin pentru antrenor secund. Primarul a fost incintat de aceasta propunere. Nu il cunosc pe Oprisan, am auzit ca a antrenat doar la juniori", a adaugat Gongu. De altfel, Damian Bancila a mentionat ca este in continuare antrenorul celor de la CSM Focsani si ca nu va pleca daca vor fi conditii la Focsani. "Eu am contract pina pe 30 iunie cu CSM, iar daca mi se va propune imi voi continua activitatea la Focsani. Nu m-a sunat nimeni, dar daca voi fi ofertat de directorul Radulescu voi veni sa vedem ce ne propunem pentru anul urmator. Vom vedea pe ce jucatori ne bazam in campionatul urmator. Deocamdata le-am dat vacanta la baieti!", ne-a spus Bancila.

Bomboana pe coliva

Instalarea lui Puiu Oprisan pe banca tehnica nu ar insemna altceva decit un mare pas inapoi pentru fotbalul din Focsani. Oprisan a antrenat in trecut pe Juventus Focsani, cu care a reusit "performanta spectaculoasa" de a acumula 10 puncte intr-un campionat intreg. Apoi, Oprisan a fost reactivat de conducerea clubului CSM Focsani, dupa multi ani, primind o grupa de copii. Cu acesta la timona, copiii nascuti in anul 1996 au avut o prestatie foarte slaba la turneul de zona, cind au pierdut toate cele trei partide disputate, reusind sa se apropie de poarta adversa de foarte putine ori. Toate acestea in ciuda conditiilor deosebite oferite de conducerea clubului CSM Focsani. De altfel, grupa 1997 condusa de Oprisan este singura din clubul focsanean care a pierdut faza judeteana, fiind depasita la Cupa Hagi de AS FC Unirea Focsani si Stiinta Focsani. In rest, grupele conduse de Alin Samoila, Dan Banica sau Mircea Lazar s-au calificat la turneele zonale. Iubitorii fotbalului din Focsani asteapta mai mult de la conducatorii care raspund de destinele CSM-ului. Dupa un an plin de greutati, cu multe restante financiare, greve si multe nemultumiri, posibila venire a lui Oprisan pe banca tehnica ar fi bomboana pe coliva pentru spectatorii focsaneni, care si asa au renuntat sa mai vina pe stadion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.